I skuggan av Saturnus

I skuggan av Saturnus-boken skrevs 1996-01-01 av författaren James Hollis. Du kan läsa I skuggan av Saturnus-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren James Hollis.

Rsfoodservice.se I skuggan av Saturnus Image

Arvet efter Saturnus, som slukade sina barn, har länge plågat vår kultur. Det patriarkala maktspelet har skadat såväl män som kvinnor, och männens fruktan för kvinnor och det feminina har omöjliggjort positiva relationer mellan männen själva, mellan könen och mellan människan och hennes miljö. Efter sin första succébok Vid livets mitt kommer nu James Hollis med sin andra bok på svenska som visar hur vi gemensamt måste kämpa för att frigöra oss från Saturnus skugga.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,10 MB

FILNAMN: I skuggan av Saturnus.pdf

ISBN: 9789170750717

FÖRFATTARE: James Hollis

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Saturnus i de tolv husen | Astrobloggen

Dessutom visade det sig att Saturnus A- och B-ringar ger skugga från solens energirika ultravioletta strålning och skyddar atmosfären på södra halvklotet från att bli laddad. Det gjorde till exempel att radiostrålning från blixturladdningar djupare ned i atmosfären kunde passera upp i "jonosfärhål" och bli upptäckta av radioantennerna på Cassini.

I skuggan av Saturnus av James Hollis - LitteraturMagazinet

NASA släppte denna bild av nattsidan av Saturn denna vecka (14 september 2015). Saturnus måne Tethys är också i bilden, knappt sett i den nedre vänstra kvadranten. NASA förklarade: Nattsidorna i Saturnus och Tethys är verkligen mörka platser. Vi vet att skuggor är mörkare områden än solbelysta områden, och i rymden, utan luft för ...

RELATERADE BÖCKER