Paranoia

Vill du läsa Paranoia pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Gretelise Holm. Att läsa Paranoia online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Paranoia Image

Någon försöker skrämma livet ur journalisten Karin Sommer. Eller är hennes nattlige inkräktare bara inbillning? Polisen finner inga som helst spår och de flesta i Karins omgivning börjar tvivla på hennes mentala hälsa. I samma veva är Karin mitt uppe i att skriva ett reportage om en familjetragedi - en man har tagit livet av sin fru och sitt barn och sedan begått självmord. Karin inser att allt inte står rätt till, men när hon själv börjar tvivla på sin psykiska stabilitet tvingas hon till slut att sjukskriva sig och lägger reportaget på is. Som en räddande ängel dyker dock den unga advokaten Andrea Vendelbo upp och hjälper henne att reda ut vad som är verklighet och illusion.Paranoia är en spännande deckare om ond bråd död i en dansk småstad, där sommaridyllen döljer både tvivelaktiga affärer och mördare. Vi får för första gången träffa den medelålders journalisten Karin Sommer som precis återvänt till sin hemstad, advokaten Andrea Vendelbo som brottas med karriär och småbarnsliv och kriminalinspektör Halfdan Thor, änkling och tvåbarnsfar som söker klarhet i familjetragedin.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,75 MB

FILNAMN: Paranoia.pdf

ISBN: 9789164240347

FÖRFATTARE: Gretelise Holm

LADDA NER
LÄSA ONLINE

PDF Frågor om Paranoia Hur ska man bemöta och stötta en person ...

Paranoia (řec. παράνοια, pošetilost, šílenství) je duševní porucha, vyznačující se bludy, chorobnými představami o vlastním ohrožení a stihomamem.Přehnané a nedoložené obavy o vlastní bezpečnost, někdy spojené s konspiračními teoriemi, se nazývají paranoidní.Paranoidní představy mohou být neurotického nebo i psychotického původu.

Livlinan

Paranoia eller förföljelsemani, är ett sjukligt tillstånd av överdriven misstänksamhet, och brukar vara en form av vanföreställning eller ingå i en mer komplex symtombild vid en psykos med hallucinationer och tankestörningar.. Paranoida vanföreställningar förekommer inom många olika psykiska störningar och även vissa neurologiska störningar och tillstånd.

RELATERADE BÖCKER