Kärnan finns i allt omkring : dikter

Kärnan finns i allt omkring : dikter är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Charlotta Bergstrand. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Kärnan finns i allt omkring : dikter online.

Rsfoodservice.se Kärnan finns i allt omkring : dikter Image

En diktsamling om moderskap. Vad händer när moderskärleken ställs i ljuset för att synas i detalj? Kastar inte ljuset skuggor då? I dessa skuggor rör sig dikterna, där moderskapet inte alltid blir synligt i den form som förväntas.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,70 MB

FILNAMN: Kärnan finns i allt omkring : dikter.pdf

ISBN: 9789163946561

FÖRFATTARE: Charlotta Bergstrand

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Poesi/Författare/Gustaf Fröding/Strövtåg i hembygden ...

Allt jag vackrast ville var ditt, ditt, ditt. Högt med dig jag talade vad ingen i världen vet. På ändlösa vägar var du min ensamhet. Låg jag vaken om natten och tänkte ingenting, andades, kände jag dig, dig. Du var runtomkring. Livlöst är livet, där inte du är kvar. Världen är ett väldigt skal, som ingen kärna har.

Grannspråk: dikter på nynorska och danska - text och ljud ...

Kärnan finns i allt omkring e-bok. 19 kr ... Kastar inte ljuset skuggor då? I dessa skuggor rör sig dikterna, där moderskapet inte alltid blir synligt i den form som förväntas. Lägg e-boken i varukorgen 19 kr. Kan läsas på de flesta läsplattor, iBooks, Kindle

RELATERADE BÖCKER