Somna och sov gott - Berget

Somna och sov gott - Berget är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Sara Lundh. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Somna och sov gott - Berget online.

Rsfoodservice.se Somna och sov gott - Berget Image

Alla behöver en god natts sömn och ibland kan kroppen behöva hjälp att somna. "Somna och sov gott" hjälper dig att stanna i nuet, slappna av och somna. Ju fler gånger du använder ljudböcker med avslappning i mindfulness-serien "Somna och sov gott" desto lättare kommer kroppen få att själv somna in. Rutiner med ett svalt rum, varmt täcke och avslappning gör att kroppen lär sig att somna. Och sova gott."Somna och sov gott - Berget" fokuserar på det lugna orubbliga berget och stillheten bland bergstopparna dolda bland tunna dimslöjor.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,13 MB

FILNAMN: Somna och sov gott - Berget.pdf

ISBN: 9789198497243

FÖRFATTARE: Sara Lundh

LADDA NER
LÄSA ONLINE

"Nu sover jag som en stock hela natten" | Kurera.se

Sökruta för att söka efter böcker, e-media och allt annat som biblioteket erbjuder Avancerad sök Sök Somna och sov gott - Berget Av: Lundh, Sara

Kategori - Personlig Utveckling - Storytel

Lär dig sova gott med MåBra:s sömnskola . Av Jennie Sandberg ... Har du svårt att komma till ro på kvällen, eller vaknar du efter ett tag och inte kan somna om? Här delar Elisabeth Stenbeck med sig av sina bästa tips. ... Sov på nätterna och var vaken på dagarna.

RELATERADE BÖCKER