Grupputveckling! - - ganska invecklat

Grupputveckling! - - ganska invecklat är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Sven Eklund,Jörgen Fältsjö. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Grupputveckling! - - ganska invecklat online.

Rsfoodservice.se Grupputveckling! - - ganska invecklat Image

Denna Nyckel beskriver de teoretiska grunderna för personlig heter, grupper och roller och de viktigaste modellerna som bygger på dessa teorier. Jungs, Bions, Schutz och Wheelans teorier blir i denna Nyckel konkreta verktyg och modeller som MBTI, FIRO, FIRO-B och GDOS. Under fliken Extramaterial hittar du digitalt komplement: intro duktions filmen "FIRO", personlighetstesten "Jungs persontyper" samt grupputvecklingsverktyget "Temperaturmätaren".

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,52 MB

FILNAMN: Grupputveckling! - - ganska invecklat.pdf

ISBN: 9789144090597

FÖRFATTARE: Sven Eklund,Jörgen Fältsjö

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Key Account Management - distans Lkpg - TUC

Detta leder ganska naturligt till nästa fas, som är rollsökning. Fas 2: Rollsökning. Med roller så är det inte fråga om det yttre, som vem som är ledare eller sekreterare. Istället är det en fråga om vilken roll jag tillåts spela i gemenskapen.

Tecken på leptinresistens och vad du kan göra åt det ...

Invecklat. En del i detta är att alla vilda fåglar är skyddade och att man inte får förstöra fortplantningsområden. - Det är ganska invecklat, ...

RELATERADE BÖCKER