En dam och en ö : en reumatikers berättelse

En dam och en ö : en reumatikers berättelse-boken skrevs 2013-08-13 av författaren Ulla Bergholm. Du kan läsa En dam och en ö : en reumatikers berättelse-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Ulla Bergholm.

Rsfoodservice.se En dam och en ö : en reumatikers berättelse Image

Birgit Alander insjuknade som fyraåring i reumatism. Efter att ha tillbringat större delen av sitt liv på sjukhus med smärtande sjukdom och behandling åkte hon 23 år gammal, gravt invalidiserad och rullstolsbunden, till södra Teneriffa för klimatvård. Där blev hon kvar och en av pionjärerna som lade grunden till rehabiliteringskliniken Vintersol. Hennes okuvliga livsglädje och fantastiska liv i den lilla fiskebyn Los Cristianos torde inge hopp hos andra med kronisk värk.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,34 MB

FILNAMN: En dam och en ö : en reumatikers berättelse.pdf

ISBN: 9789187507328

FÖRFATTARE: Ulla Bergholm

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Reumatism - Litteratur | handikapptips

Pris: 89 kr. E-bok, 2013. Laddas ned direkt. Köp En dam och en ö - En reumatikers berättelse av Ulla Bergholm på Bokus.com.

EN DAM OCH EN Ö -en reumatikers berättelse av Ulla ...

Buy En dam och en ö : en reumatikers berättelse by Bergholm, Ulla (ISBN: 9789187507328) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders.

RELATERADE BÖCKER