Barnen i den gula korridoren

Barnen i den gula korridoren-boken skrevs 2019-04-23 av författaren Gunilla Banks. Du kan läsa Barnen i den gula korridoren-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Gunilla Banks.

Rsfoodservice.se Barnen i den gula korridoren Image

Det är dags att börja i andra klass! Klass 2E flyttas därför till den gula korridoren i skolan, den som alltid tillhör tvåorna. 2E är en livlig klass som gillar att hitta på skoj. Ibland går det så vilt till och fröken har svårt att tro att de är 17 elever i klassen när det känns som det dubbla! Vi får följa klass 2E under ett år och under den tiden hinner det hända mycket bus och lek. Både på lektionerna, under skolutflykterna och när en skolpjäs sätts upp.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,39 MB

FILNAMN: Barnen i den gula korridoren.pdf

ISBN: 9788726175035

FÖRFATTARE: Gunilla Banks

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Barnen i den gula korridoren (E-bok, 2018) • Se priser (3 ...

Om du är en glad ägare till en rymlig korridor, då kan du välja en färg som ger dig mycket mer frihet och använd en varm palett - orange, röd, gul, grädde, aprikos, kaffe, rosa gul. När du kombinerar varma och ljusa färger måste du ta hand om: röda eller gråa accenter är lämpliga för en vit bakgrund i korridoren, vilket ger en inblick i ljusstyrkan i inredningen.

Konferensrummet längst ner i korridoren - Böcker - CDON.COM

Buy Barnen i den gula korridoren by Gunilla Banks (ISBN: 9789155022334) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders.

RELATERADE BÖCKER