Zahra i norrskenslandet

Vill du läsa Zahra i norrskenslandet pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Anna-Karin Olofsson. Att läsa Zahra i norrskenslandet online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Zahra i norrskenslandet Image

Sextonåriga Zahra bor i Kiruna i norra Sverige tillsammans med sin familj. En dag flyttar Gabriel in i samma trappuppgång, en ung man med sorgsen uppsyn och översminkade blåmärken. Första dagen på gymnasiet blir Zahra trakasserad av en annan elev och Gabriel kommer till hennes räddning. Därmed känner Zahra tacksamhetsskuld till honom och när hans styvpappa hittas död och Gabriel blir misstänkt för mord, gör Zahra allt för att försöka bevisa hans oskuld. Men först måste hon hitta honom. För Zahra, som vuxit upp med svenska och arabiska som modersmål, finns det inget viktigare än att kunna prata med andra människor och det är tack vare samtalen med grannar och andra som hon kommer närmare sanningen om vem som mördade Gabriels styvpappa. Finns som bok med parallelltext på arabiska och persiska, samt e-bok med separata språk.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,64 MB

FILNAMN: Zahra i norrskenslandet.pdf

ISBN: 9789178191628

FÖRFATTARE: Anna-Karin Olofsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Zahra i norrskenslandet - Täby Bibliotek

ZAHRA i norrskenslandet - en ungdomsroman av Anna-Karin Olofsson. översättning till arabiska av Razak Aboud översättning till persiska av Said Hadi. På två språk; svenska med parallellspråk i samma bok. Varför gömmer sig den nye, jämnårige grannen när hans styvpappa hittats mördad? Är Zahra den enda som tror att han är oskyldig?

Zahra i norrskenslandet - Ludvika bibliotek

Zahra i norrskenslandet (Häftad, 2017) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 4 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu!

RELATERADE BÖCKER