Sommarlandet : en berättelse om hopp och tröst

Sommarlandet : en berättelse om hopp och tröst är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Eyvind Skeie. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Sommarlandet : en berättelse om hopp och tröst online.

Rsfoodservice.se Sommarlandet : en berättelse om hopp och tröst Image

Att förlora ett barn är något av det svåraste som kan hända en människa. Den norske prästen Eyvind Skeie fick ett telefonsamtal från sin gode vän Anders, som förlorat sin dotter Ingvil. Han satte sig ner och skrev om Den Mörka Dalen, om Tröstens Ängel och Sommarängen, men framför allt om Han Som Alltid Väntar, han som säger välkommen när alla andra måste ta farväl. Efter en tid satte sig Anders, Ingvils pappa, ner och ritade illustrationerna. Så kom boken Sommarlandet till.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,23 MB

FILNAMN: Sommarlandet : en berättelse om hopp och tröst.pdf

ISBN: 9789152633281

FÖRFATTARE: Eyvind Skeie

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Sommarlandet - Johanna Toftby

Inbunden, 1986. Den här utgåvan av Sommarlandet : en berättelse om hopp är slutsåld. Kom in och se andra utgåvor eller andra böcker av samma författare.

Arken | Hopp och tröst - tankar och böner

Just nu behövs så mycket vi kan få av hopp, uppmuntran och inspiration. Corona-viruset hotar alla och skrämmer med osäkerhet och hotande kollaps av mycket i samhället. Ingvar Holmberg presenterar ett knippe sånger och bibeltexter som ger dig hopp och uppmuntran med melodier att nynna och ord att läsa för dig själv. Bibelvisor och bibeltexter … Fortsätt läsa Tröst och uppmuntran ...

RELATERADE BÖCKER