Sommarlandet : en berättelse om hopp och tröst

Sommarlandet : en berättelse om hopp och tröst är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Eyvind Skeie. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Sommarlandet : en berättelse om hopp och tröst online.

Rsfoodservice.se Sommarlandet : en berättelse om hopp och tröst Image

Att förlora ett barn är något av det svåraste som kan hända en människa. Den norske prästen Eyvind Skeie fick ett telefonsamtal från sin gode vän Anders, som förlorat sin dotter Ingvil. Han satte sig ner och skrev om Den Mörka Dalen, om Tröstens Ängel och Sommarängen, men framför allt om Han Som Alltid Väntar, han som säger välkommen när alla andra måste ta farväl. Efter en tid satte sig Anders, Ingvils pappa, ner och ritade illustrationerna. Så kom boken Sommarlandet till.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,63 MB

FILNAMN: Sommarlandet : en berättelse om hopp och tröst.pdf

ISBN: 9789152633281

FÖRFATTARE: Eyvind Skeie

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Boktipset - Skeie, Eyvind

Bibeln är en av de mest lästa böckerna genom tiderna och en viktig del av vår historia. Bibeln har påverkat människors kultur i årtusenden. Därför kan kunskap om bibeln hjälpa oss att förstå konsten, historien och samhället. På den här sidan kan du läsa några välkända bibelord utifrån olika teman.

Barnböcker om död, sorg & saknad - Nya Musik

Pris: 129 kr. Inbunden, 1986. Finns i lager. Köp Sommarlandet : en berättelse om hopp och tröst av Eyvind Skeie på Bokus.com. Boken har 1 läsarrecension.

RELATERADE BÖCKER