Makt utan gräns

Makt utan gräns är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Tom Clancy,Marc Cameron. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Makt utan gräns online.

Rsfoodservice.se Makt utan gräns Image

PÅ EN GLOBAL SPELPLAN En attack på en oljeplattform i Afrika, en terrorattack på en amerikansk jagare och ett stormdrivet spionfartyg som när som helst kan falla i kinesiska händer. Världen befinner sig i chock och allt fler misstankar riktas mot Kinas president Zhao.I skuggan av dessa händelser befinner sig president Jack Ryan, mitt i förberedelserna inför det kommande G20-mötet med den kinesiske presidenten. Men det finns tecken på att mer pågår bakom kulisserna. När ett rutinmässigt trafikstopp i Texas urartar i en våldsam eldstrid upptäcks en fruktansvärd hemlighet som visar att allt inte är som det verkar. Kan presidentens son Jack Ryan Jr. och Kollegiet få reda på sanningen innan det är för sent?Makt utan gräns är den trettonde boken om president Jack Ryan. Som alla Tom Clancys #1 New York Times-bästsäljare är den skrämmande aktuell och realistisk, och som hämtad direkt från verklighetens löpsedlar i tider av spionskandaler och ödesmättad retorik.Överlägsen mängder av action. Publishers Weekly Ännu en turboladdad, stenhård Ryan-berättelse. Kirkus ReviewsEn fantastisk politisk thriller skriven med samma briljans och stil som läsare av Clancy förväntar sig. The Real Book Spy

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,74 MB

FILNAMN: Makt utan gräns.pdf

ISBN: 9789188859433

FÖRFATTARE: Tom Clancy,Marc Cameron

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Makt utan gräns - Boktugg.se

Makt utan gräns är den trettonde boken om president Jack Ryan. Som alla Tom Clancys #1 New York Times -bästsäljare är den skrämmande aktuell och realistisk, och som hämtad direkt från verklighetens löpsedlar i tider av spionskandaler och ödesmättad retorik. Överlägsen mängder av action.

Makt utan gräns - Boktugg.se

Makt utan gräns (Pocket) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 6 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu!

RELATERADE BÖCKER