Presentationsteknik är kropp, knopp och nerver : Presentationsteknik är kro

Presentationsteknik är kropp, knopp och nerver : Presentationsteknik är kro-boken skrevs 2018-09-25 av författaren Carina Ridenius. Du kan läsa Presentationsteknik är kropp, knopp och nerver : Presentationsteknik är kro-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Carina Ridenius.

Rsfoodservice.se Presentationsteknik är kropp, knopp och nerver : Presentationsteknik är kro Image

Detta är en handfast bok för dig som vill vässa dig i presentationsteknik.När du kommunicerar med andra människor är de två viktigaste delarna din talröst med tonläge och röststyrka och ditt kroppsspråk med gester, mimik och ögonkontakt. Boken går igenom vad andning, talröst och kroppskommunikation kan göra för dig. Den visar på vad forskningen hittills har kommit fram till inom respektive område. Det är spännande forskning som sätter ljuset på hur vi behöver bete oss för hur vi ska nå ut när vi talar och presenterar och hur vi får vårt budskap att fästa hos vår motpart.Du får 8 praktiska övningar som du på ett enkelt sätt kan göra i din vardag. De hjälper dig att bli ditt allra bästa autentiska jag framför din publik. Här får du möjligheten att vässa dig i presentationsteknik!

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,99 MB

FILNAMN: Presentationsteknik är kropp, knopp och nerver : Presentationsteknik är kro.pdf

ISBN: 9789177854456

FÖRFATTARE: Carina Ridenius

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Presentationsteknik är kropp, knopp och nerver - E-bok ...

Pris: 89 kr. E-bok, 2018. Laddas ned direkt. Köp Presentationsteknik är kropp, knopp och nerver av Carina Ridenius på Bokus.com.

Presentationsteknik är kropp, knopp och nerver

Presentationsteknik är kropp, knopp och nerver : Presentationsteknik är kro 158kr Gå till butik Detta är en handfast bok för dig som vill vässa dig i presentationsteknik. När du kommunicerar med andra människor är de två viktigaste delarna din talröst med tonläge och röststyrka och ditt kroppsspråk med gester, mimik och ögonkontakt.Boken går igenom vad andning, talröst och ...

RELATERADE BÖCKER