Lasse Kühler - en dansares grundsteg och snedsteg

Lasse Kühler - en dansares grundsteg och snedsteg är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Lasse Kühler. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Lasse Kühler - en dansares grundsteg och snedsteg online.

Rsfoodservice.se Lasse Kühler - en dansares grundsteg och snedsteg Image

Lasse Kühler hann med att spela oändligt många roller i sitt liv.Med den här boken, tar han med oss på en hisnande resa genom svensk nöjeshistoria från sina år som artist. Showdansaren Lasse, clownen och skådespelaren Lasse - men också kompisen, äkta mannen, pappan, och morfadern.Alltid med en busig glimt i ögat och alltid med stor kärlek till de människor som fanns runt honom.Lasse Kühler - en show- och dansman som lärde upp nya generationer att ta på sig dansskorna och bugga loss!En stor, liten man som i den här boken generöst delar med sig av sitt färgsprakande liv, både framför och bakom ridån.Monica Forsberg"Lasse var en naturbegåvning och en väldigt begåvad sådan. Han var noga och kunde repetera i timmar på något litet danssteg, stepp eller pantomim. Han hade en perfekt timing och jag älskade att jobba med honom, vi blev ett på scenen. Han var den artist jag skrattat mest tillsammans med och vi hade fruktansvärt roligt! Jag saknar honom väldigt mycket."Eva Rydberg

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,77 MB

FILNAMN: Lasse Kühler - en dansares grundsteg och snedsteg.pdf

ISBN: 9789198158953

FÖRFATTARE: Lasse Kühler

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Minnen och upplevelser PDF Gratis

Titel: Lasse Kühler - en dansares grundsteg och snedsteg Författare: Lasse Kühler Redaktörer: Marie Kühler Flack och Cathrin Kühler Sperl Utgivningsår: 2018 Språk: Svenska ISBN: 978-91-981589-5-3 Lasse Kühler hann med att spela oändligt många roller i sitt liv. Med den här boken, tar han med oss på en hisnande resa genom svensk nöjeshistoria från sina år som artist.

Boktips - Lasse Kühler, en dansares grundsteg och snedsteg

Damen som köpte en buss och bara drog. Av: Leigh, Judy 523330

RELATERADE BÖCKER