Stresshanteraren - en väg till mindre stress och bättre hälsa

Stresshanteraren - en väg till mindre stress och bättre hälsa-boken skrevs 2016-08-26 av författaren Joakim H Andersson. Du kan läsa Stresshanteraren - en väg till mindre stress och bättre hälsa-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Joakim H Andersson.

Rsfoodservice.se Stresshanteraren - en väg till mindre stress och bättre hälsa Image

Stress är en oundviklig del av livet på gott och ont. Att bli sjuk av stress är däremot något som är mycket vanligare idag än för tidigare generationer. På ett rättframt och åskådligt sätt kartläggs och förklaras mekanismerna bakom stress - biologiska, psykologiska och sociala - av beteendevetaren Joakim H Andersson. I boken ges också konkreta förslag och flera verktyg för att förhindra skadlig stress.De metoder som valts ut till boken har genom forskning visat sig vara särskilt effektiva vid stressrelaterade besvär. Praktiska övningar varvas med fakta om stress, kunskaper som ger möjlighet att steg för steg skapa större välbefinnande i vardagen.Stresshanteraren vänder sig kort sagt till dig som vill hantera din stress på ett bättre och mer hälsofrämjande sätt och är en vägledning i det långsiktiga arbetet med att hitta och motverka stressfaktorer och stärka din hälsa. Det finns också möjlighet att komplettera e-boken Stresshanteraren med ljudboken "Stresshanteraren - avslappningsövningar och mental träning mot stress" (ISBN 978-91-639-1827-8).

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,66 MB

FILNAMN: Stresshanteraren - en väg till mindre stress och bättre hälsa.pdf

ISBN: 9789163918285

FÖRFATTARE: Joakim H Andersson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

PDF ARBETSTIDSFÖRKORTNING SEX TIMMARs ARBETSDAG En väg till ...

Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom ronny andersson Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris

Den smarta vägen till framgång | Motivation.se - Motivation.se

Stresshanteraren - en väg till mindre stress och bättre hälsa. ... Stresshanteraren vänder sig kort sagt till dig som vill hantera din stress på ett bättre och mer hälsofrämjande sätt och är en vägledning i det långsiktiga arbetet med att hitta och motverka stressfaktorer och stärka din hälsa.

RELATERADE BÖCKER