Kineserna

Vill du läsa Kineserna pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Göran Leijonhufvud,Agneta Engqvist. Att läsa Kineserna online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Kineserna Image

Vad rör sig i huvudet på kineserna? Vad vill de med sina liv, vad drömmer de om? Hur ser de på vänskap, sex och giftermål? Vad betyder det historiska arvet för Gula flodens barn? Hur ser deras vardag ut, hur köper de grönsaker, hur festar de, hur kopplar de av? Göran Leijonhufvud och Agneta Engqvist har i omgångar under långa perioder bott i Kina. På ett lättsamt och målande sätt delar de med sig av sina intryck och tränger djupare än resehandböckernas snabba reportage i denna bok från 1985. De gör också upp med en del fördomar. Få västerlänningar har så lång och grundlig erfarenhet av Kina som Göran Leijonhufvud. Från Himmelska fridens torg i Peking beskriver han sina möten med kineserna under 20 år. Agneta Engqvist har i sitt arbete som ekonomijournalist i Kina mött de nya företagarna, aktieägarna och sopborstfabrikanterna.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,79 MB

FILNAMN: Kineserna.pdf

ISBN: 9789146232544

FÖRFATTARE: Göran Leijonhufvud,Agneta Engqvist

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Polisen utreder kommunens bjudmiddag för kineserna ...

Klicka på länken för att se betydelser av "räkneram" på synonymer.se - online och gratis att använda.

Kineserna | Stockholms Stadsbibliotek

Kineserna å sin sida var framför allt intresserade av hästar och andra djur, så mycket att utbytet senare kom att kallas "te-häst-handeln". Med handeln följde också utbyten av sedvänjor, klädstil, idéer etc. Dessutom rådde under långa perioder ett tributförhållande mellan Kina och dessa folk (se Världsmakten > inledningen ).

RELATERADE BÖCKER