Att våga falla

Vill du läsa Att våga falla pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Nora Roberts. Att läsa Att våga falla online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Att våga falla Image

Att våga falla NÄR BARA EN KAN VINNA ... Bess McNee är en färgstark och provocerande såpoperaförfattare i New York. När hon en kväll gör research bland några mer lättfotade damer på gatan blir hon av misstag arresterad av Alex Stanislaski. Genast bestämmer sig Bess för att han är perfekt. Perfekt för att få intern information om polisens arbete - och perfekt för henne själv på ett mer privat plan ... Att Alex tycker tvärtom i båda fallen spelar ingen roll. Bess har en speciell förmåga att få folk att samarbeta med henne och nu sätter hon in det tyngsta artilleriet, med självaste borgmästaren och polischefen i spetsen. Frågan är bara om det biter på Alex? Hittills är det ingen, och inget, som fått inspektör Stanislaski på fall ...

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,27 MB

FILNAMN: Att våga falla.pdf

ISBN: 9789150709834

FÖRFATTARE: Nora Roberts

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Att våga falla - Nora Roberts - Ljudbok - E-bok - BookBeat

Att våga falla NÄR BARA EN KAN VINNA … Bess McNee är en färgstark och provocerande såpoperaförfattare i New York. När hon en kväll gör research bland några mer lättfotade damer på gatan blir hon av misstag arresterad av Alex Stanislaski.

Mannen måste våga falla | Sändaren

Att våga fallaMiniserie: Familjen Stanislaski (4) Bess McNee är en färgstark och provocerande såpoperaförfattare i New York. När hon en kväll gör research ute på gatan blir hon av misstag gripen av Alex Stanislaski. Genast bestämmer sig Bess för att han är perfekt. Perfekt för att få intern information om polisens arbete - och perfekt för henne själv på ett mer privat plan.

RELATERADE BÖCKER