Sociodramer : Rånardramat och Hylands Hörna

Sociodramer : Rånardramat och Hylands Hörna är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Gert Nilson. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Sociodramer : Rånardramat och Hylands Hörna online.

Rsfoodservice.se Sociodramer : Rånardramat och Hylands Hörna Image

Varje samhälle har att lösa problemet med att hålla samhället samman, att skapa en social ordning. Detta problem kan lösas på olika sätt. Ett idag vanligt sätt är att anordna ett stort antal dramer om auktoritet och hierarki, s. k. sociodramer. I dessa sociodramer försöker de överordnade övertala de underordnade om det rättmätiga i att godta de förras makt och ordningsprincip. Denna bok innehåller en undersökning av två kända svenska sociodramer: det tragiska Rånardramat och det komiska Hylands Hörna.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,53 MB

FILNAMN: Sociodramer : Rånardramat och Hylands Hörna.pdf

ISBN: 9789173740142

FÖRFATTARE: Gert Nilson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Hämta Sociodramer : Rånardramat och Hylands Hörna Gert ...

Köp böcker av Gert Nilson här. Vårt sortiment erbjuder bl.a. Hotell Nya och 5 andra utgivningar. Böcker till halva priset och snabb leverans!

Sociodramer : Rånardramat och Hylands Hörna bok Gert ...

Sociodramer : Rånardramat och Hylands Hörna. Av: Gert Nilson. Varje samhälle har att lösa problemet med att hålla samhället samman, att skapa en social ordning. Detta problem kan lösas på olika sätt.

RELATERADE BÖCKER