Högskola och studenter i Sverige: en bok om högskolan, universitetsfilialen, lärarhögskolan

Vill du läsa Högskola och studenter i Sverige: en bok om högskolan, universitetsfilialen, lärarhögskolan pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Bo Hidén,Lennart Andersson. Att läsa Högskola och studenter i Sverige: en bok om högskolan, universitetsfilialen, lärarhögskolan online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Högskola och studenter i Sverige: en bok om högskolan, universitetsfilialen, lärarhögskolan Image

I kåserande och dokumenterande artiklar beskrivs högskolekulturen i Karlstad, dess framväxt, egenskaper och människor. Författarna är, eller har varit, aktörer i den händelserika process som ledde fram till att Högskolan i Karlstad blev Karlstads universitet den 1 januari 1999. Fokus är satt på åren mellan 1977 och 1998, då många menar att det strategiska arbetet mot ett universitetsskapande intensifierades. Dessutom finns i denna fylliga volym också utrymme för högskolans föregångare: Universitetsfilialen i Karlstad och Lärarhögskolan i Karlstad. Ambitionen är att ge en inblick i den lokala högskolekulturen genom att berätta om nyckelpersoner - studenter, anställda och samhällsintressenter - som rört sig i högskolans och dess föregångares nätverk. Många värmlänningar, och även många utifrån regionen, har haft anknytning till högskolan, en organisation som under en tid var en av Värmlands mest betydelsefulla. Dess historia är en viktig del av Värmlands historia.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,58 MB

FILNAMN: Högskola och studenter i Sverige: en bok om högskolan, universitetsfilialen, lärarhögskolan.pdf

ISBN: 9789185019199

FÖRFATTARE: Bo Hidén,Lennart Andersson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Karlstads universitet - Wikipedia

Pris: 228 kr. inbunden, 2003. Tillfälligt slut. Köp boken Högskola och studenter i Sverige: en bok om högskolan, universitetsfilialen, lärarhögskolan (ISBN 9789185019199) hos Adlibris. Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris

Högskolan i Gävle - Högskolan i Gävle

Buy Högskola och studenter i Sverige: en bok om högskolan, universitetsfilialen, lärarhögskolan by Bo Hidén, Lennart Andersson (ISBN: 9789185019199) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders.

RELATERADE BÖCKER