De galna systrarna - Fyra berättelser om att leva med ett syskon som drabba

Vill du läsa De galna systrarna - Fyra berättelser om att leva med ett syskon som drabba pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Ann Wikström. Att läsa De galna systrarna - Fyra berättelser om att leva med ett syskon som drabba online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se De galna systrarna - Fyra berättelser om att leva med ett syskon som drabba Image

Min systers sjukdom har påverkat mitt liv väldigt mycket. All den ångest som jag känt när hon har blivit psykotisk och rädslan för att hon skulle göra sina barn illa. Jag lever med en ständig katastrofkänsla som har styrt mitt liv och gör det än idag. Jag har älskat henne hela tiden även om det har varit med både rädsla och ilska. Jag saknar verkligen min syster, och det är en väldig sorg att ha förlorat henne till sjukdomen. Fyra kvinnor berättar mycket öppet och med stor inlevelse om sina upplevelser och känslor kring att ha ett syskon som drabbats av en psykossjukdom. Kvinnorna talar om svåra känslor som ilska, skuld och utsatthet, men som en röd tråd genom berättelserna löper samtidigt deras stora empati, kärlek och ömhet för sina syskon.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,34 MB

FILNAMN: De galna systrarna - Fyra berättelser om att leva med ett syskon som drabba.pdf

ISBN: 9789163386206

FÖRFATTARE: Ann Wikström

LADDA NER
LÄSA ONLINE

De galna systrarna - Fyra berättelser om att leva med ett ...

Pris: 120 kr. danskt band, 2011. Skickas om 3 vardagar. Köp boken De galna systrarna - Fyra berättelser om att leva med ett syskon som drabba av Ann Wikström (ISBN 9789163386206) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris

"Min mamma var galen" | Senioren

Infoteket om funktionshinder: Glömt koden. Sök. Utökad sökning; Aktuellt. Nya böcker på Infoteket

RELATERADE BÖCKER