De galna systrarna - Fyra berättelser om att leva med ett syskon som drabba

De galna systrarna - Fyra berättelser om att leva med ett syskon som drabba är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Ann Wikström. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken De galna systrarna - Fyra berättelser om att leva med ett syskon som drabba online.

Rsfoodservice.se De galna systrarna - Fyra berättelser om att leva med ett syskon som drabba Image

Min systers sjukdom har påverkat mitt liv väldigt mycket. All den ångest som jag känt när hon har blivit psykotisk och rädslan för att hon skulle göra sina barn illa. Jag lever med en ständig katastrofkänsla som har styrt mitt liv och gör det än idag. Jag har älskat henne hela tiden även om det har varit med både rädsla och ilska. Jag saknar verkligen min syster, och det är en väldig sorg att ha förlorat henne till sjukdomen. Fyra kvinnor berättar mycket öppet och med stor inlevelse om sina upplevelser och känslor kring att ha ett syskon som drabbats av en psykossjukdom. Kvinnorna talar om svåra känslor som ilska, skuld och utsatthet, men som en röd tråd genom berättelserna löper samtidigt deras stora empati, kärlek och ömhet för sina syskon.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,88 MB

FILNAMN: De galna systrarna - Fyra berättelser om att leva med ett syskon som drabba.pdf

ISBN: 9789163386206

FÖRFATTARE: Ann Wikström

LADDA NER
LÄSA ONLINE

De galna systrarna - Emmaboda bibliotek

Det kan hända vem som helst, när som helst. Det händer i hem, på arbetsplatser och i kollektivtrafiken. Vi bad er berätta om sexuella övergrepp och trakasserier. Det här är era berättelser.

Handbok för psykon : att leva med psykisk ohälsa - Tove ...

Oavsett om du redan är ett världsvant psyko eller om du nyss fått en diagnos, är anhörig eller jobbar med människor som inte mår bra kan du ha nytta av mina tips och råd. /Författaren Tove Lundin I Handbok för psykon - att leva med psykisk ohälsa tar Tove Lundin upp ett tungt och svårt ämne med värme, humor och glimten i ögat.

RELATERADE BÖCKER