Underbara ADHD : den svåra superkraften

Vill du läsa Underbara ADHD : den svåra superkraften pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Georgios Karpathakis. Att läsa Underbara ADHD : den svåra superkraften online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Underbara ADHD : den svåra superkraften Image

Att leva med adhd påverkar allt i livet - men är inte en sjukdom. Det är en funktionsnedsättning som innebär många utmaningar - men som också kan vara en styrka som vissa kallar funktionsförmån. Hundratusentals svenskar lever med adhd men få talar öppet om sin diagnos, och kan därmed inte dela med sig av sina erfarenheter. Georgios Karpathakis har grundat och driver sedan några år tillbaka den uppmärksammade organisationen och digitala plattformen Underbara ADHD. Han har själv diagnosen och är en uppskattad föreläsare - just därför att han kan utgå från sina egna upplevelser. Hans sommarprat var ett av 2015 års mest uppmärksammade, där han berättade om koncentrationssvårigheter, problem i skolan, utmaningarna i att hitta rätt jobb, om missbruk och om spruckna relationer. Men han berättade också om adhd som en superkraft, en energi som gör att man kan tänja på sina gränser och bryta ny mark. Georgios Karpathakis bok innehåller fakta från den senaste forskningen, men framför allt finns här hans handfasta tips om hur man får vardagen att gå ihop - och gör adhd till en styrka. I boken finns också ett avsnitt om adhd i skolan skrivet av psykologen David Edfelt samt ett omfattande avsnitt om adhd ur ett medicinskt perspektiv, skrivet av läkaren och psykiatern Annika Brar.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,68 MB

FILNAMN: Underbara ADHD : den svåra superkraften.pdf

ISBN: 9789176517420

FÖRFATTARE: Georgios Karpathakis

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Att (över)leva med ADHD-den svåra superkraften

Pris: 230 kr. inbunden, 2017. Skickas om 1 vardag. Köp boken Underbara ADHD : den svåra superkraften av Georgios Karpathakis (ISBN 9789171263780) hos Adlibris. Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris

Underbara ADHD : den svåra superkraften (lättläst ...

Vårt utbildningserbjudande innefattar föreläsningar, ADHD-lådan och boken "Underbara ADHD - den svåra superkraften". Läs mer Men också för att visa personer med adhd att det stundtals även kan vara en enorm styrka och tillgång - om man får rätt stöd och förutsättningar.

RELATERADE BÖCKER