Skådare - ett släkte för sig

Vill du läsa Skådare - ett släkte för sig pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Mark Cocker. Att läsa Skådare - ett släkte för sig online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Skådare - ett släkte för sig Image

Vad är det som lockar människor världen över att ägna sig åt fåglar? U nder de senaste femtio åren har fågelskådningen vuxit till ett intress e för tiotusentals entusiaster, från att ha varit en exklusiv hobby fö r några få specialister. Trots mängden engagerade uppfattas skådarna o fta som ett släkte för sig, och utomstående kan ha svårt att fatta att folk faktiskt är beredda att köra över hela landet för att få se en o vanlig fågel, eller resa till avlägsna öar och regnskogar för att öka sin lista över antalet arter de sett under sitt liv. I Skådare - ett s läkte för sig ger sig Mark Cocker i kast med att beskriva vad man kan kalla skådarsamhället, dess historia, oskrivna regler och psykologi. H an redogör för ornitologins grundbegrepp och för framväxten av fältorn itologin som en världsomspännande fritidssyssla. Hans utgångspunkt är brittisk, men alla naturintresserade kan känna igen sig i hans porträt t av udda människor och äventyr i skådarmarkerna. Framför allt är hans bok full av fängslande och fantastiska historier om besattheten och e nvisheten hos skådarsläktet. Med en blandning av självbiografi, histor ieskrivning och anekdotsamling har Mark Cocker åstadkommit en av de bä sta och mest underhållande böcker som finns om fågelskådning och dess märkliga dragningskraft. Mark Cocker är en av Storbritanniens främsta författare inom området fåglar och fågelskådning. Detta är den första bok av honom som ges ut på svenska.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,73 MB

FILNAMN: Skådare - ett släkte för sig.pdf

ISBN: 9789172471535

FÖRFATTARE: Mark Cocker

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Bivråkens dag 27 augusti 2006

Löpare - ett släkte för sig. av Johan Ovefelt Petteri Pohjalainen (Bok) Svenska, För vuxna ... Format: Bok: Kategori: För vuxna; ISBN: 91-85561-00-2, 978-91-85561-00-1 : Klassifikation: Hci: Finns på följande bibliotek. 1 av 1 exemplar finns att låna, Finns inne Bibliotek Lånetiden går ut ...

Skådare - ett släkte för sig? - Film från Stockholms stad

Cocker, Mark / Skådare - Ett släkte för sig Se alla annonser från Chelifer Cancroides. Lägg till favoriter. Beskrivning (NAT618) Ellerströms. Lund, 2006. Förlagets pappband med skyddsomslag. 213 s. Pris: 90.00 kr ISBN: 9172471530. Kontakt Namn: Chelifer Cancroides Kontakta annonsören.

RELATERADE BÖCKER