Ledarskap Reflektion och möjligheter

Vill du läsa Ledarskap Reflektion och möjligheter pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Kicki Oljemark,Agneta Palmstierna,Mari Kampf Westerberg. Att läsa Ledarskap Reflektion och möjligheter online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Ledarskap Reflektion och möjligheter Image

Förväntningarna på dig utifrån ditt arbete som chef och ledare är höga. Det handlar om förväntningar på det uppdrag du ska leda men också om förväntningar utifrån de relationer du har med dina medarbetare och samarbetspartners inom din organisation. Som ledare har vi också många gånger höga förväntningar på oss själva. Vi utgår i denna bok från att organisationer samskapas av alla medlemmar, vi som ledare påverkar men påverkas också i vår dagliga praxis. Genom ledarskapet har vi dock en unik position att genom en tydlig riktning, möten och samtal bidra på ett meningsfullt och konstruktivt sätt. Ledarskap och att leda är komplext och inrymmer stora utmaningar men också stora möjligheter. Vi vill med denna bok bjuda in till reflektion över ledarskapets möjligheter. Vi vill att du som ledare ska få en chans att stanna upp och fundera på vad du är stolt över och vad som fungerar bra men också aspekter som du kan utveckla vidare. Det som gör denna bok speciell är att den är skriven av oss utifrån vårt arbete och erfarenheter som chefer. Vi hoppas med detta uppnå ett igenkännande men också en dynamik i att vi utgår från den praktiska vardagen som chef och ledare. Vi vill uppmärksamma aspekter som påverkar oss men också bidra med tankar om möjligheter. Din möjlighet som chef att stanna upp och reflektera över vem du vill vara och hur du vill och kan bidra på bästa möjliga sätt med just dina unika egenskaper och person är avgörande. Vi vill med denna bok ge dig lite av detta reflektionsutrymme.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,30 MB

FILNAMN: Ledarskap Reflektion och möjligheter.pdf

ISBN: 9789163744846

FÖRFATTARE: Kicki Oljemark,Agneta Palmstierna,Mari Kampf Westerberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Ledarskap Reflektion och möjligheter - Kicki Oljemark ...

- Alla vill vara med men verksamheten klarar bara 24 personer samtidigt. Däremot hoppas vi att effekterna ska sprida sig och att fler ska få samma möjlighet senare, säger Birgitta Eskilsson. Hon räknar med att tiden för reflektion ska öka trivseln och utveckla personalens ledarskap och förhållningssätt till barn och elever.

Ledarskap, reflektion och möjligheter - Home | Facebook

förståelse för ledarskap och hur de olika delarna i ledarskapet kan användas medvetet i arbetet ... ledarskap blir synligt i vilka möjligheter varjebarn ges för att lära och utvecklas. ... reflektioner , tankar och erfarenheter kring ledarskap i relation till arbetet i förskolan.

RELATERADE BÖCKER