Ondska utan ånger

Ondska utan ånger är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Linda Sundgren. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Ondska utan ånger online.

Rsfoodservice.se Ondska utan ånger Image

När journalisten Angelica Moe, Angie, lämnar jobbet som kriminalreporter på en av Sveriges största morgontidningar ser hon fram emot en mindre hektisk tillvaro som chefredaktör på Skärgårdstidningen. Men det visar sig bli allt annat än lugnt. En tidig morgon hittas en kvinna brutalt mördad ute bland klipporna på ön Finnhamn i Stockholms mellersta skärgård. Vaxholmspolisen Robert Klingvall och hans kollegor inleder jakten på mördaren, men spåren är få och riskerar att leda dem fel. Under tiden har Roberts fru, kriminologen Linnéa Klingvall, rest till Afghanistan för att bistå den svenska militärpolisen på Camp Northern Lights. De kämpar med en serie olösta och ovanligt brutala våldsbrott som begåtts i närheten av campen och plötsligt hamnar Angie åter i hetluften. Ondska utan ånger är journalisten Linda Sundgrens debutroman och den första boken i en planerad serie om Angelica Moe och skärgårdspolisen.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,48 MB

FILNAMN: Ondska utan ånger.pdf

ISBN: 9789187523489

FÖRFATTARE: Linda Sundgren

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Mysterierna...: "Ondska utan ånger" av Linda Sundgren

Pris: 89 kr. ljudbok, 2016. Laddas ned direkt. Köp boken Ondska utan ånger av Linda Sundgren (ISBN 9789174617726) hos Adlibris. Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris

Ondska utan ånger - Linda Sundgren - danskt band ...

Ondska utan ånger Linda Sundgren. När journalisten Angelica Moe, Angie, lämnar jobbet som kriminalreporter på en av Sveriges största morgontidningar ser hon fram emot en mindre hektisk tillvaro som chefredaktör på Skärgårdstidningen. Men det visar sig bli allt annat än lugnt.

RELATERADE BÖCKER