Ondska utan ånger

Ondska utan ånger-boken skrevs 2016-05-04 av författaren Linda Sundgren. Du kan läsa Ondska utan ånger-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Linda Sundgren.

Rsfoodservice.se Ondska utan ånger Image

När journalisten Angelica Moe, Angie, lämnar jobbet som kriminalreporter på en av Sveriges största morgontidningar ser hon fram emot en mindre hektisk tillvaro som chefredaktör på Skärgårdstidningen. Men det visar sig bli allt annat än lugnt. En tidig morgon hittas en kvinna brutalt mördad ute bland klipporna på ön Finnhamn i Stockholms mellersta skärgård. Vaxholmspolisen Robert Klingvall och hans kollegor inleder jakten på mördaren, men spåren är få och riskerar att leda dem fel. Under tiden har Roberts fru, kriminologen Linnéa Klingvall, rest till Afghanistan för att bistå den svenska militärpolisen på Camp Northern Lights. De kämpar med en serie olösta och ovanligt brutala våldsbrott som begåtts i närheten av campen och plötsligt hamnar Angie åter i hetluften. Ondska utan ånger är journalisten Linda Sundgrens debutroman och den första boken i en planerad serie om Angelica Moe och skärgårdspolisen.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,65 MB

FILNAMN: Ondska utan ånger.pdf

ISBN: 9789187523489

FÖRFATTARE: Linda Sundgren

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Ondska utan ånger - Böcker - CDON.COM

2017, CD-skiva. Köp boken Ondska utan ånger hos oss!

Ondska utan ånger av Linda Sundgren - Jenniesboklista

"Ondska utan ånger" är inte någon av de böcker jag köpte på rean utan den här boken inhandlades tidigare och har varit mitt senaste motionssällskap. Det kanske inte är den bästa boken jag läst eller lyssnat på den senaste tiden men det är också långt ifrån den sämsta. Boken är hyggligt spännande och den är välberättad. Kanske är den lite lite förutsägbar, men slutet ...

RELATERADE BÖCKER