Exet

Vill du läsa Exet pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Alafair Burke. Att läsa Exet online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Exet Image

Olivia är en av New Yorks bästa försvarsadvokater. När hon får reda på att hennes ex, bestellerförfattaren Jack, misstänks för mord på tre främlingar, är hon övertygad om att han är oskyldig. Frågan är vem som vill sätta dit honom och varför.Olivia bestämmer sig för att försvara Jack. För många år sedan krossade hon nämligen hans hjärta, och hon hoppas att detta kan gottgöra hennes svek. Så länge som Jack är oskyldig, förstås. För det är han väl?Alafair Burke är en amerikansk deckarförfattare som har skrivit 16 böcker och toppat New York Times-listan. Hennes romaner kretsar alltid kring tuffa kvinnor och utspelar sig oftast i Manhattans brus. Exet är spännande och smart läsning för alla som älskar tv-serier som The Good Wife och Suits.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,15 MB

FILNAMN: Exet.pdf

ISBN: 9789177711766

FÖRFATTARE: Alafair Burke

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Stallexet

"Exet" är spännande läsning från sida ett. Boken är välskriven och vi dras med in i en historia om vänskap, kärlek, hämnd och ond bråd död. Jag fastnade i boken, i handlingen och kunde inte riktigt släppa den förrän den var utläst.

Därför försvarar Winona Ryder exet Johnny Depp | Aftonbladet

Nio barer, fyra dansgolv. Mitt på Avenyn. Schlagerbar, housegolv, hitsbar eller takterrass. På Excet behöver du inte välja. Vi har något för alla.

RELATERADE BÖCKER