Exet

Exet är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Alafair Burke. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Exet online.

Rsfoodservice.se Exet Image

Olivia är en av New Yorks bästa försvarsadvokater. När hon får reda på att hennes ex, bestellerförfattaren Jack, misstänks för mord på tre främlingar, är hon övertygad om att han är oskyldig. Frågan är vem som vill sätta dit honom och varför.Olivia bestämmer sig för att försvara Jack. För många år sedan krossade hon nämligen hans hjärta, och hon hoppas att detta kan gottgöra hennes svek. Så länge som Jack är oskyldig, förstås. För det är han väl?Alafair Burke är en amerikansk deckarförfattare som har skrivit 16 böcker och toppat New York Times-listan. Hennes romaner kretsar alltid kring tuffa kvinnor och utspelar sig oftast i Manhattans brus. Exet är spännande och smart läsning för alla som älskar tv-serier som The Good Wife och Suits.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,37 MB

FILNAMN: Exet.pdf

ISBN: 9789177711766

FÖRFATTARE: Alafair Burke

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Signaler från ett ex som tyder på han/hon vill ha dig ...

www.exet.nu Övriga dator- och IT-diskussioner. Frivilligt bidrag istället för betalvägg. Flashback har ingen betalvägg.

Exet - Nypon Förlag

Exet kan ju samtidigt umgås/knulla och prata med alla andra flickor/pojkar! Det är ju perfekt att ha någon som man redan känner som tidsfördriv medan man letar efter den riktiga kärleken. Om du sitter och blir bortglömd när hen hittar en ny kärlek så kan det kännas som att bli dumpad igen.

RELATERADE BÖCKER