Exet

Exet är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Alafair Burke. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Exet online.

Rsfoodservice.se Exet Image

Olivia är en av New Yorks bästa försvarsadvokater. När hon får reda på att hennes ex, bestellerförfattaren Jack, misstänks för mord på tre främlingar, är hon övertygad om att han är oskyldig. Frågan är vem som vill sätta dit honom och varför.Olivia bestämmer sig för att försvara Jack. För många år sedan krossade hon nämligen hans hjärta, och hon hoppas att detta kan gottgöra hennes svek. Så länge som Jack är oskyldig, förstås. För det är han väl?Alafair Burke är en amerikansk deckarförfattare som har skrivit 16 böcker och toppat New York Times-listan. Hennes romaner kretsar alltid kring tuffa kvinnor och utspelar sig oftast i Manhattans brus. Exet är spännande och smart läsning för alla som älskar tv-serier som The Good Wife och Suits.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,20 MB

FILNAMN: Exet.pdf

ISBN: 9789177711766

FÖRFATTARE: Alafair Burke

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Texet

Margaux Dietz sparar över 100 000 kronor i månaden. Det avslöjar influencern i exet Jacob Liebermanns podcast "Fundamentalt" - men under protester. - Nej, nu ställer vi om frågan en ...

Exet - Hans Peterson - inbunden (9789187221071) | Adlibris ...

Får exet ta med barnen utomlands... utan mitt samtycke?? Om vi har delad vårdnad och jag inte vill att mitt ex ska ta med barnen utomlands kan han göra det ändå??? Har jag lagen på min sida? Malinau. Medlem sedan. maj 2005. Skrivet: 2010-09-19, 07:32 #2. I de flesta fall ja.

RELATERADE BÖCKER