Svanesång

Vill du läsa Svanesång pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Lars Widding. Att läsa Svanesång online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Svanesång Image

Ett mordfall leder till att en brutal man sätts i fängelse. Han tillbringar dagarna med att tänka på sitt brott, men verkar inte ångra något. För han lever i en tid som präglas av våld, svek och makt. Detta är en berättelse om ett Sverige som inte längre finns. Det är en brutal tid, men även här finns det möjlighet för förlåtelse och vänskap.Lars Widding är en av vårt lands främsta skildrar av ett historiskt Sverige. Med en oförliknelig skärpa belyser han sociala och historiska verkningar. Efter avslutad läsning kommer du att drömma dig tillbaka till en tid som är både fruktansvärd och magisk ... Lars Widding föddes 1924 och dog 1994. Han var en av Sveriges mest lästa och produktiva författare under 1900-talet. Dramatisering av historiska händelser var hans specialitet.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,74 MB

FILNAMN: Svanesång.pdf

ISBN: 9788711756096

FÖRFATTARE: Lars Widding

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Svanesång för kol 15 januari kl 14.04 - Vetenskapsradion ...

Titta på Puls - Avsnitt 5: Svanesång i Yle Arenan. Arenan är Finlands största tjänst för webb-tv och -radio. Yle Arenan erbjuder radio- och tv-program, direktsändningar och programuppgifter.

Svanesång | Stockholms Stadsbibliotek

Logga in för att reservera. Genom att reservera kan du ställa dig i kö eller beställa till ditt bibliotek. Reservationer i kö: 0

RELATERADE BÖCKER