En resa till Egypten - erotisk novell

En resa till Egypten - erotisk novell-boken skrevs 2019-12-17 av författaren Chrystelle Leroy. Du kan läsa En resa till Egypten - erotisk novell-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Chrystelle Leroy.

Rsfoodservice.se En resa till Egypten - erotisk novell Image

"Vi släpper inte varandra med blicken. Han stöter fortare och fortare, jag känner hans kuk vibrera i min fitta, han knullar mig längre och längre in i natten, in i oändlig njutning och jag glömmer allt som finns omkring oss ..." Alia är en stjärnreporter som inte är rädd för något. Hon har varit med om allt för många hemska händelser på sina internationella uppdrag. Nu hoppas hon att reportaget om unika arkeologiska utgrävningar i Egypten ska hjälpa henne att slappna av och få distans till sina traumatiska upplevelser. Och kan man önska sig något mer än att få utforska en gravkammare med en stilig och mystisk guide som verkar veta allt om de som ligger begravda där? Anen tar med Alia på en passionerad och sensuell resa i forntidens Egypten och dess traditioner. Men det ligger något mystiskt över det hela ... Chrystelle LeRoy är en kanadensisk författare och växte upp i Montreal med en fransk far. Från tidig ålder utvecklade hon en passion för djur och natur, mycket på grund av sin uppväxt nära ett zoo. På senare år har hon arbetat som historiker på museum i både Kanada och Frankrike. Hennes skrivande tar ofta avstamp i historien, med inslag av erotik.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,59 MB

FILNAMN: En resa till Egypten - erotisk novell.pdf

ISBN: 9788726333466

FÖRFATTARE: Chrystelle Leroy

LADDA NER
LÄSA ONLINE

En resa till Egypten - erotisk novell - Chrystelle Leroy ...

En resa till Egypten - erotisk novell. Prova Storytel En resa till Egypten - erotisk novell. 2.51 55 5 Författare: Chrystelle Leroy Inläsare: Maria Fält. Finns som ljudbok. Finns som e-bok. "Vi släpper inte varandra med blicken.

En resa till Egypten - erotisk novell af Chrystelle Leroy ...

Utförlig titel: En resa till Egypten - erotisk novell, [Elektronisk resurs] Språk: Svenska. Förlagsinformation: Elib distributör (2019 , Stockholm) ISBN: 9788726333466 8726333465. Klassifikation: H/DR Skönlitteratur. Anmärkningar: E-ljudbok (strömmande) Titel från e-ljudbok ...

RELATERADE BÖCKER