Tro

Vill du läsa Tro pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Gunborg Sahlin. Att läsa Tro online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Tro Image

Trettonåriga Linnea Jansson drunknar i brunnen utanför sina föräldrars hus. Om det är självförvållat eller en olyckshändelse vet ingen, men det ryktas att flickan inte fått frid utan fortsätter gå kvar här i livet. Det är bara spekulationer förstås, för den enda som verkligen kan se och höra henne är lilla Rakel, fem år. Rakel bor hos sin mamma som inte kan förlika sig med att livet bara erbjuder henne en röd liten stuga på landet och inte ett lyxliv i Hollywood. Hennes pappa arbetar heltid på Rockwool i Skövde och är sällan hemma. Då mamman överger familjen anser barnavårdsnämnden att Rakel måste omhändertas. Hon placeras på barnhem och därefter hos en fosterförälder. Trots att Rakel har en svår uppväxt slutar hon aldrig att tro på sig själv. Så med den inre styrkan och i sällskap med Linnea Jansson från brunnen, sätter hon slutgiltigt ner foten och visar när en självständig kvinnas gräns är nådd. Första delen i en planerad serie. "Träffar mig rakt i hjärtat", betyg 4/5 (Petra Dessmark, författare) "Gripande, underhållande & stark!", betyg 5/5 (Jennies boklista) "Det ligger en dold författarskatt gömd i den svenska folksjälen... Jag undrar hur många fler författare, som inte ges ut på de stora förlagen och därför inte görs synliga på samma sätt, det finns därute som väntar på att bli upptäckta?" (epiloger.blogg.se)

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,60 MB

FILNAMN: Tro.pdf

ISBN: 9789197755948

FÖRFATTARE: Gunborg Sahlin

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Tro | Bibleinfo.com

Nyligen publicerat - Tro. En väldigt annorlunda ramadan är slut - nu firar Vasaborna Saedo, Hanaan och deras vänner "Något tredagarsfirande blir det inte i år".

Marie Fredriksson - Tro Lyrics | LetsSingIt Lyrics

Böjning av verbet 'tro' - Svenska verb böjda efter alla tempus med bab.la Verbböjningar.

RELATERADE BÖCKER