Fult folk : samtal med sverigedemokratiska väljare

Fult folk : samtal med sverigedemokratiska väljare är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Linnea Nilsson,Emil Schön. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Fult folk : samtal med sverigedemokratiska väljare online.

Rsfoodservice.se Fult folk : samtal med sverigedemokratiska väljare Image

Sverigedemokraterna är Sveriges i särklass mest avskydda parti. Ändå har det gått framåt för varje gång det ställt upp i val. Sverigedemokraterna är ett av Sveriges mest omskrivna partier och fick 160.000 röster i förra valet. Ändå är dess väljare märkvärdigt anonyma. Linnea Nilsson och Emil Schön bestämde sig för att ta reda på mera om dessa Sveriges mest osynliga väljare genom att tillfråga väljarna själva. De reste landet runt och mötte människor som var mycket väl medvetna om att det anses fult att rösta på Sverigedemokraterna, men som gör det ändå, eller gör det just därför. I "Fult folk" får de utförligt berätta om sina liv och förklara varför just Sverigedemokraterna blivit partiet för dem. Fult folk ger en unik kunskap om en av de mest betydelsefulla politiska frågorna i Sverige idag. "Jag tycker som jag gör för att jag känner hopplösheten. Jag ser ingen ljusning i samhället längre. Det försvinner jobb. Allting verkar så negativt. Nu med krisen är det ju ännu värre, men även innan den var det negativt. Det är många som mår dåligt. Och alla som söker spänning i narkotika, sprit och trafficking. Det berör mig illa, allt det här. Det var så positivt när jag växte upp. Allt gick framåt, allt blomstrade. När politikerna sa saker förut kändes det som vi var en liten familj, som om Sverige var en helhet." Siv i Fult folk Linnea Nilsson är journalist och redaktör på Efter Arbetet i Malmö. Emil Schön är frilansjournalist och redaktör för Miljötidningen. Han har tidigare givit ut böckerna Makten över maten (2006) och Konsumtionsboken (2009).

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,11 MB

FILNAMN: Fult folk : samtal med sverigedemokratiska väljare.pdf

ISBN: 9789185703517

FÖRFATTARE: Linnea Nilsson,Emil Schön

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Emil Schön - LitteraturMagazinet

Samtal med Sverigedemokratiska väljare, skriven av två journalister, Linnea Nilsson (redaktör på nättidningen Efter Arbetet) och Emil Schön (frilansare och redaktör för Miljötidningen). De två redaktörerna säger att de inte är ute efter att förlöjliga, förminska eller avvisa de människor som porträtteras i boken.

Stämmer dina fördomar?

Fult folk: samtal med sverigedemokratiska väljare (Danskt band, 2010) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 6 butiker SPARA på ditt inköp nu!

RELATERADE BÖCKER