Kaninjägaren

Kaninjägaren-boken skrevs 2016-10-23 av författaren Lars Kepler. Du kan läsa Kaninjägaren-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Lars Kepler.

Rsfoodservice.se Kaninjägaren Image

Kaninjägaren tar vid där den enorma succén Stalker slutade Joona Linna har suttit två år på den slutna anstalten Kumla när han förs till ett hemligt möte. Polisen behöver hans hjälp för att stoppa den gåtfulle mördaren som går under namnet Kaninjägaren. Den enda länken mellan offren är att de alla hör ett barn läsa upp en ramsa om kaniner innan mördaren kommer. Ödets tärningskast placerar överraskande tevekocken Rex Müller mitt i händelsernas centrum. För första gången ska han ta hand om sin son Sammy. Men istället för tre lugna veckor blir det en fruktansvärd kamp på liv och död. Joona Linna och Saga Bauer är tvungna att börja samarbeta i hemlighet för att stoppa Kaninjägaren innan det är försent. Du vet aldrig vad ödet har i beredskap för dig, vad som kommer att hinna ifatt dig om du inte börjar springa nu. Thrillermästaren Lars Kepler är tillbaka med en ny bladvändare om kriminalkommissarie Joona Linna.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,84 MB

FILNAMN: Kaninjägaren.pdf

ISBN: 9789100168254

FÖRFATTARE: Lars Kepler

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Kaninjägaren (Joona Linna, #6) by Lars Kepler

Kaninjägaren tar vid där den enorma succén Stalker slutade. Joona Linna har suttit två år på den slutna anstalten Kumla när han förs till ett hemligt möte. Polisen behöver hans hjälp för att stoppa den gåtfulle mördaren som går under namnet Kaninjägaren.

Kaninjägaren - Lars Kepler - Ljudbok - E-bok - BookBeat

Kaninjägaren tar vid där den enorma succén Stalker slutade Joona Linna har suttit två år på den slutna anstalten Kumla när han förs till ett hemligt möte. Polisen behöver hans hjälp för att stoppa den gåtfulle mördaren som går under namnet Kaninjägaren.

RELATERADE BÖCKER