Projektorganisationen - kritiska analyser av projektprat och praktik

Projektorganisationen - kritiska analyser av projektprat och praktik-boken skrevs 2003-04-01 av författaren Jesper Blomberg. Du kan läsa Projektorganisationen - kritiska analyser av projektprat och praktik-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Jesper Blomberg.

Rsfoodservice.se Projektorganisationen - kritiska analyser av projektprat och praktik Image

Här avslöjas myten om det moderna projektet! Projektorganisationen placeras under luppen och vi kan tydligt se vad som döljer sig bakom begreppet. Författaren tar ett helhetsgrepp på fenomenet projekt genom att använda sig dels av empiriska studier av projektarbete i olika organisationer, dels av tidigare forskning inom området. Läs mer Boken avslutas med en omfattande analys som mynnar ut i konkreta förslag på strategier som kan tillämpas i praktiken och i en modell för hur en väl fungerande projektorganisation skulle kunna se ut. Om författarna Jesper Blomberg är forskare inom organisationsteori och doktor i företagsekonomi vid Handelshögskolan i Stockholm.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,26 MB

FILNAMN: Projektorganisationen - kritiska analyser av projektprat och praktik.pdf

ISBN: 9789147072347

FÖRFATTARE: Jesper Blomberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Ledarskap och organisation II - Utbildning - Malmö universitet

Artiklar och enligt information i studieanvisning. Referenslitteratur: Christian Berggren & Lars Lindkvist (red.), Projekt - Organisation för målorientering och Lärande. Lund: Studentlitteratur 2001. Jesper Blomberg, Projektorganisationen - kritiska analyser av projektprat och praktik. Malmö: Liber 2003.

Tips på böcker om utvärdering av IT-projekt | Bibblan svarar

Pris: 361 kr. Häftad, 2003. Finns i lager. Köp Projektorganisationen - kritiska analyser av projektprat och praktik av Jesper Blomberg på Bokus.com.

RELATERADE BÖCKER