Even på granngården

Even på granngården-boken skrevs 2019-11-29 av författaren , Cupido. Du kan läsa Even på granngården-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren , Cupido.

Rsfoodservice.se Even på granngården Image

Kvinna - kvinna. Man - man. Bisexualitet. Flexibel. Queer. Vissa har aldrig reflekterat över sin homosexualitet. Andra är heterosexuella med äktenskap och barn när tanken på ens bästa tjejkompis plötsligt gör bröstvårtorna styva, eller bästa killkompisens beröring gör kuken hård. Detta är en erotisk novellsamling från Cupido. Novellsamlingen innehåller följande noveller: "Whiskyn skärpte hans sinnen. Han lyssnade till månfaserna och jordens dragningskraft medan Even betraktade honom." - Motvikt av Dante. "Nakna män vid Oslofjorden sover gott, och när de vaknar låtsas de som om de fortfarande sover." - Sommarnöjen av Jens H., Oslo. CUPIDO, tidskriften för kåthet, glädje, intimitet och njutning, har sedan 1984 gett ut erotiska noveller baserade på sina läsares vardagsfantasier och sexuella upplevelser.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,56 MB

FILNAMN: Even på granngården.pdf

ISBN: 9788726376616

FÖRFATTARE: , Cupido

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Granngården - Öppettider, telefonnummer från butiker - Bonial

Granngården följer noga utvecklingen av COVID-19, både i omvärlden och i våra butiker. Vi vill försäkra dig om att vi tar situationen på största allvar och följer råd och riktlinjer från folkhälsomyndigheten.

Even på granngården - - Cupido - E-bok - Ljudbok - BookBeat

Så anlägger du en gräsmatta. Många av oss drömmer om den perfekta gräsmattan och för den som ska nyanlägga en gräsmatta finns många saker att tänka på. Här kommer några tips! Skall du anlägga en ny gräsmatta är första steget att välja rätt gräsfrö.Vissa typer av gräs växer tätt och har lång etableringstid, andra är glesare men gror lätt och fyller ut när det blir ...

RELATERADE BÖCKER