Röd Amazon

Röd Amazon är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Börje Lech. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Röd Amazon online.

Rsfoodservice.se Röd Amazon Image

En man vaknar i en främmande stad utan minne eller identitet. Mindre än ett år tidigare drar åttioåttaåriga Karin sina sista andetag på ett äldreboende i Avesta. Ejnar, hennes stillsamme och försynte son, får till sin förvåning ärva en röd Volvo Amazon med cabriolet.Elna, den nya praktikanten på äldreboendet, utvecklar en stark vänskap med Beyan, en av de anställda på samma boende. Elna lever i en destruktiv relation med Peter där våldet eskalerar med Peters tilltagande svartsjuka. Beyan, som tycker livet är trist och meningslöst har sedan kriget i Syrien startade blivit allt mer upprörd över hur det kurdiska folket, framförallt kvinnorna, blir behandlade.Ejnar börjar få märkliga, hotfulla telefonsamtal. När han dessutom förlorar sitt arbete och verkar döda en främmande man flyr han utom lands i sin Amazon. När Beyans sambo är otrogen och lämnar henne bestämmer hon sig för att gå från ord till handling och ge sig iväg till striderna i mellanöstern. Elna vågar inte stanna kvar utan ger sig av efter Beyan. Snart korsars allas vägar. Både med varandra och sig själva. Inget visar sig vara vad det verkade vara. Röd Amazon är en spännande och originell berättelse om förändring och identitet, lojalitet och svek, krig och kärlek, förskingring och vänskap, och hur vi ibland måste ge oss iväg för att hitta hem.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,96 MB

FILNAMN: Röd Amazon.pdf

ISBN: 9789188533524

FÖRFATTARE: Börje Lech

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Röd Amazon av Börje Lech - Plusbok.se

Online shopping from a great selection at Music Store.

NINTENDO Switch 2019 - Röd/Blå Nintendo Switch - Köp på ...

Lars Esselius i Asarum har förmodligen världens finaste Amazon 123 GT. Den är renoverad med enbart NOS-delar (New Old Stock). Ribban har legat skyhögt. Målet har varit absolut nyskick, så ...

RELATERADE BÖCKER