Mat för ett liv i balans

Vill du läsa Mat för ett liv i balans pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Torbjörn Lagmark. Att läsa Mat för ett liv i balans online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Mat för ett liv i balans Image

Njut av naturens fantastiska skafferi utan att bli överviktig! Mat för ett liv i balans är en komplett kokbok med 300 GI-anpassade och näringsberäknade recept på allt från frukost till dessert. Men det är inte bara en kokbok utan också en guide till hur vi ska äta för att må bra. För dig som behöver gå ner i vikt innehåller den dessutom en behaglig och snabb fettförbränningsmetod utan svält och tortyr. Torbjörn Lagmark är kock och driver Lagmark Gastronomi i Helsingborg. Han brinner för att inspirera människor till ett hälsosammare liv där den kulinariska upplevelsen står i centrum. Här delar han med sig av allt sitt kunnande, både när det gäller matlagning och välbefinnande. De vackra matbilderna är fotograferade av William Sale.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,82 MB

FILNAMN: Mat för ett liv i balans.pdf

ISBN: 9789174170597

FÖRFATTARE: Torbjörn Lagmark

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Är livet i obalans? Här är 10 frågor du bör ställa dig | MåBra

Välkommen till Balans! Vi är en rikstäckande, ideell patient- och anhörigorganisation för människor med diagnoserna Depression, Utmattningssyndrom och Bipolär sjukdom.Vi arbetar för att sprida kunskap och förståelse för de diagnoser vi företräder samt vara ett stöd för drabbade och anhöriga.

10 tips för ett underliv i toppform | Iform.se

Ett liv i balans. Här får ni läsa om min syn på hälsa och de delar jag anser behövs för att skapa ett liv i balans. Sofia Strand. Sofia Strand, 28 år från Umeå. Utbildad Hälsovägledare vid Luleå Tekniska Universitet. Jag jobbar på Umeå Performance Center, där jag bland annat är massör.

RELATERADE BÖCKER