Konsten att göra intryck

Vill du läsa Konsten att göra intryck pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Angela Ahola. Att läsa Konsten att göra intryck online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Konsten att göra intryck Image

Inom loppet av några sekunder har andra skapat sig en bild av hurdana vi är. Våra relationer må vara livslånga eller korta, privata eller professionella. De kan ske öga mot öga, via sociala medier, telefon och mejl eller under en videokonferens. Något de alla har gemensamt är att de börjat med ett första intryck: ett kritiskt ögonblick då flera viktiga bedömningar äger rum. Det är den stund då det avgörs om andra kommer att vilja samarbeta med oss, anställa eller dejta oss, köpa något eller låta sig ledas av oss. Vad exakt är det som styr andras uppfattning om oss? Vad ger oss inflytande och hur vinner vi den avgörande tilliten? Hur skapar vi rätt förutsättningar för en god relation? Och om det blir fel - går det att rädda ett dåligt första intryck? Angela Ahola skriver om några av våra mest underskattade framgångsprinciper, baserat på neuropsykologi och socialpsykologi, sammanflätat med dagens kommunikationstrender, sinnesmarknadsföring (sensory marketing) och köpbeteendeforskning.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,45 MB

FILNAMN: Konsten att göra intryck.pdf

ISBN: 9789177357384

FÖRFATTARE: Angela Ahola

LADDA NER
LÄSA ONLINE

konsten att göra intryck | Adlibris

Om du tycker att detta ämne är lika fascinerande som jag kan du läsa mer om detta i min bok 'Konsten att göra intryck' och du får mer än gärna ladda ner vår nya innovation - appen Tosify - som hjälper dig ta reda på exakt vilka signaler din profilbild sänder.

Konsten att göra intryck - ny bok av Angela Ahola ...

Konsten att göra intryck. 1 565 gillar. För att lyckas behöver du veta hur du uppfattas. Och bli bra på att läsa av andra. Köp boken om konsten att göra intryck.

RELATERADE BÖCKER