Konsten att göra intryck

Vill du läsa Konsten att göra intryck pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Angela Ahola. Att läsa Konsten att göra intryck online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Konsten att göra intryck Image

Inom loppet av några sekunder har andra skapat sig en bild av hurdana vi är. Våra relationer må vara livslånga eller korta, privata eller professionella. De kan ske öga mot öga, via sociala medier, telefon och mejl eller under en videokonferens. Något de alla har gemensamt är att de börjat med ett första intryck: ett kritiskt ögonblick då flera viktiga bedömningar äger rum. Det är den stund då det avgörs om andra kommer att vilja samarbeta med oss, anställa eller dejta oss, köpa något eller låta sig ledas av oss. Vad exakt är det som styr andras uppfattning om oss? Vad ger oss inflytande och hur vinner vi den avgörande tilliten? Hur skapar vi rätt förutsättningar för en god relation? Och om det blir fel - går det att rädda ett dåligt första intryck? Angela Ahola skriver om några av våra mest underskattade framgångsprinciper, baserat på neuropsykologi och socialpsykologi, sammanflätat med dagens kommunikationstrender, sinnesmarknadsföring (sensory marketing) och köpbeteendeforskning.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,33 MB

FILNAMN: Konsten att göra intryck.pdf

ISBN: 9789177357384

FÖRFATTARE: Angela Ahola

LADDA NER
LÄSA ONLINE

40. Dr. Angela Ahola: Konsten Att Göra Intryck - Bli din ...

Pris: 279 kr. inbunden, 2016. Skickas inom 2-4 vardagar. Köp boken Konsten att göra intryck av Angela Ahola (ISBN 9789127145535) hos Adlibris. Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris

Konsten att göra intryck - Ljudbok & E-bok - Angela Ahola ...

För företag handlar det om att vinna förtroende och konkurrensfördelar genom sin personal, produkt och varumärke. På Bokmässan hör du Angela Ahola berätta om konsten att göra intryck torsdag 22 september kl. 13.50 i Kvinnligtalare.se:s monter E04:09 (mittemot den stora scenen för Hälsa&Livsstil).

RELATERADE BÖCKER