Östersjön : ett krassligt hav och vägar mot tillfrisknande

Östersjön : ett krassligt hav och vägar mot tillfrisknande-boken skrevs 2011-07-02 av författaren Ulla Li Zweifel. Du kan läsa Östersjön : ett krassligt hav och vägar mot tillfrisknande-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Ulla Li Zweifel.

Rsfoodservice.se Östersjön : ett krassligt hav och vägar mot tillfrisknande Image

Boken beskriver Östersjöns ekosystem, hur vi människor påverkat havet genom tiderna, vad som gått snett i försöken att balansera miljöskydd och socio-ekonomiska intressen och vad som görs idag för att komma till rätta med problemen. Ulla Li Zweifel är docent i mikrobiologi och har i många år arbetat i gränsskiktet mellan forskning och miljöförvaltning. Numer leder hon samarbetsprojekt om Östersjöns framtid.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,87 MB

FILNAMN: Östersjön : ett krassligt hav och vägar mot tillfrisknande.pdf

ISBN: 9789197904636

FÖRFATTARE: Ulla Li Zweifel

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Positiva besked - Östersjön tillfrisknar - framgångshistoria

Om droger, beroende och tillfrisknande Kärlek till döds handlar om den besatthet som den drogberoende och andra beroende personer utvecklar. Den handlar inte bara om drogberoende utan även om andra beroenden som spel, mat, arbetsnarkomani och sexmissbruk. Den beskriver det gemensamma hos alla des...

PDF Inspiration till doptal Ladda Ner

Östersjön : ett krassligt hav och vägar mot tillfrisknande - Danskt band. ... Information från förlaget . Östersjön : ett krassligt hav och vägar mot tillfrisknande Av Ulla Li Zweifel. Bok-presentation: Östersjön : ett krassligt hav och vägar mot tillfrisknande Författar-presentation: Ulla Li Zweifel: Danskt band. Finns i lager, 262 kr.

RELATERADE BÖCKER