En ovanligt het sommar

En ovanligt het sommar-boken skrevs 2018-03-01 av författaren Kat French. Du kan läsa En ovanligt het sommar-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Kat French.

Rsfoodservice.se En ovanligt het sommar Image

Alice McBrides make är välkänd skådis, skitsnygg och otrogen med sin kollega. Vilket inte har undgått en enda dagstidning. Efter att ha sparkat ut Brad bestämmer sig Alice för att hyra ut huset över sommaren. Men det är inte vem som helst som flyttar in. Robinson Duff är inte bara berömd countrystjärna, direktimporterad från Nashville med cowboyhatt och vansinnigt läcker kropp, han har även fått hjärtat krossat och planen är att komma bort från både kändispress och exfru. Varken Alice eller Robinson är ute efter att flirta, men gnistan mellan dem går inte att ignorera. Kan en romans läka deras krossade hjärtan? Och vad händer när deras långa, heta sommar går över i höst?

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,60 MB

FILNAMN: En ovanligt het sommar.pdf

ISBN: 9789150930597

FÖRFATTARE: Kat French

LADDA NER
LÄSA ONLINE

En ovanligt het sommar - Kat French - E-bok - BookBeat

Utförlig titel: En ovanligt het sommar, [Elektronisk resurs] Originaltitel: One hot summer ...

LIBRIS - En ovanligt het sommar

En ovanligt varm sommar Ibland ställer vädret till det. Som under sommaren 2018. Torrt och soligt i hela landet, nästan hela vägen från början av maj till in i augusti. Bönderna drabbades hårt, men semesterfirarna var glada. Det märktes på försäljningen på Systembolaget. Den totala försäljningen ökade, men fördelningen mellan

RELATERADE BÖCKER