Allt jag inte kan säga

Vill du läsa Allt jag inte kan säga pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Emilie Pine. Att läsa Allt jag inte kan säga online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Allt jag inte kan säga Image

"Jag är rädd för att vara kvinnan som stör. Och för att inte störa tillräckligt. Jag är rädd. Men jag gör det ändå." I denna självlysande debut skriver Emelie Pine om de händelser som har format hennes liv. Hon skriver med radikal uppriktighet om infertilitetens outsägliga sorg, om att ta hand om en alkoholiserad förälder, om tabun kring den kvinnliga kroppen och den kvinnliga smärtan, om ofrivilligt sex och våld mot det egna jaget. Förkrossande, gripande och insiktsfull - och trots det fylld av glädje - är "Allt jag inte kan säga" en oförglömlig utforskning av hur det känns att leva i världen.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,87 MB

FILNAMN: Allt jag inte kan säga.pdf

ISBN: 9789178273140

FÖRFATTARE: Emilie Pine

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Recension: Allt jag inte kan säga - Emilie Pine | SvD

Pris: 59 kr. Pocket, 2020. Skickas inom 1-3 vardagar. Köp Allt jag inte kan säga av Emilie Pine på Bokus.com.

Allt jag inte kan säga - Start - Älska Pocket

Allt jag inte kan säga är jobbig läsning, men den är också livsviktig, oumbärlig läsning. Lågmält och högljutt på samma gång. Jag älskar det förstås. ALLT JAG INTE KAN SÄGA Författare: Emelie Pine Förlag: Wahlström & Widstrand (2019) Översättare: Matilda Södergran, originaltitel: Notes to self Köp den t.ex. här eller här.

RELATERADE BÖCKER