Allt jag inte kan säga

Allt jag inte kan säga är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Emilie Pine. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Allt jag inte kan säga online.

Rsfoodservice.se Allt jag inte kan säga Image

"Jag är rädd för att vara kvinnan som stör. Och för att inte störa tillräckligt. Jag är rädd. Men jag gör det ändå." I denna självlysande debut skriver Emelie Pine om de händelser som har format hennes liv. Hon skriver med radikal uppriktighet om infertilitetens outsägliga sorg, om att ta hand om en alkoholiserad förälder, om tabun kring den kvinnliga kroppen och den kvinnliga smärtan, om ofrivilligt sex och våld mot det egna jaget. Förkrossande, gripande och insiktsfull - och trots det fylld av glädje - är "Allt jag inte kan säga" en oförglömlig utforskning av hur det känns att leva i världen.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,63 MB

FILNAMN: Allt jag inte kan säga.pdf

ISBN: 9789178273140

FÖRFATTARE: Emilie Pine

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Allt jag inte kan säga - Emilie Pine - Bok | Akademibokhandeln

Förkrossande, gripande och insiktsfull - och trots det fylld av glädje - är "Allt jag inte kan säga" en oförglömlig utforskning av hur det känns att leva i världen. Logga in för att låna. Information. Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus. Se mer under Så lånar du .

Allt jag inte kan säga by Emilie Pine - Goodreads

Allt jag inte kan säga är Pines debut och det är en succéartad sådan. Själv läser jag med intresse, men jag blir inte överväldigad. Ibland är Pine verkligen såväl klarsynt som välformulerad, men vissa saker hon skriver om känns ganska oviktiga, i alla fall i Sverige idag.

RELATERADE BÖCKER