Allt jag inte kan säga

Allt jag inte kan säga-boken skrevs 2019-05-16 av författaren Emilie Pine. Du kan läsa Allt jag inte kan säga-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Emilie Pine.

Rsfoodservice.se Allt jag inte kan säga Image

"Jag är rädd för att vara kvinnan som stör. Och för att inte störa tillräckligt. Jag är rädd. Men jag gör det ändå." I denna självlysande debut skriver Emelie Pine om de händelser som har format hennes liv. Hon skriver med radikal uppriktighet om infertilitetens outsägliga sorg, om att ta hand om en alkoholiserad förälder, om tabun kring den kvinnliga kroppen och den kvinnliga smärtan, om ofrivilligt sex och våld mot det egna jaget. Förkrossande, gripande och insiktsfull - och trots det fylld av glädje - är "Allt jag inte kan säga" en oförglömlig utforskning av hur det känns att leva i världen.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,53 MB

FILNAMN: Allt jag inte kan säga.pdf

ISBN: 9789178273140

FÖRFATTARE: Emilie Pine

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Allt jag inte kan säga by Emilie Pine - Goodreads

Jag är rädd för att vara kvinnan som stör. Och för att inte störa tillräckligt. Jag är rädd. Men jag gör det ändå.?I denna självlysande debut skriver Emelie Pine om de händelser som har format hennes liv. Hon skriver med radikal uppriktighet om infertilitetens outsägliga sorg, om att ta hand om en alkoholiserad förälder, om tabun kring den kvinnliga kroppen och den kvinnliga ...

Allt jag inte kan säga - Emilie Pine - Bok | Akademibokhandeln

Allt jag inte kan säga Emilie Pine Köp boken Lyssna på boken Beställ recensionsexemplar. E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt.

RELATERADE BÖCKER