Absolut : historien om flaskan

Absolut : historien om flaskan är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Carl Hamilton. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Absolut : historien om flaskan online.

Rsfoodservice.se Absolut : historien om flaskan Image

Det här är berättelsen om hur Sverige blev spritens supermakt. I slutet på sjuttiotalet försökte ett par spritdirektörer från det svenska monopolet tillsammans med några galna reklamskapare slå sig in på den hårdaste marknad som finns den amerikanska spritmarknaden. Deras vapen var rent svenskt brännvin Absolut Country of Sweden Vodka. Carl Hamilton berättar den fantastiska historien om Flaskan, med många dråpliga situationer och generösa utvikningar i svensk sprithistoria, liksom i svensk och amerikansk reklamvärld. Ett myllrande galleri av reklammakare och spritdirektörer, alla på jakt efter det stora genombrottet på världens största spritmarknad, möter läsaren. Absolut. Historien om flaskan utkom i original 1994.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,31 MB

FILNAMN: Absolut : historien om flaskan.pdf

ISBN: 9789113055626

FÖRFATTARE: Carl Hamilton

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Absolut Lanserar årets Limited Edition flaska - Absolut ...

Historien om Absolut vodka. Publicerad 1994-09-26 Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Prenumerera Logga in. Logga in på Dagens Nyheter.

Absolut Lanserar årets Limited Edition flaska - Absolut ...

Vi som samlar på absolut vodka. 519 gillar · 1 pratar om detta. Ny sida där man kan köpa o byta o skryta om absolut vodka :) själv är ja en riktig nybörjare

RELATERADE BÖCKER