Simma med de drunknade

Simma med de drunknade är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Lars Mytting. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Simma med de drunknade online.

Rsfoodservice.se Simma med de drunknade Image

Lars Mytting, författaren till succéboken Ved, har skrivit en spännande och underhållande släktkrönika om en föräldralös bondpojke som beger sig ut i världen för att finna sina rötter. Hösten 1971 hittas ett norskt-franskt par döda i Frankrike. Deras tre år gamla son Edvard är spårlöst försvunnen men hittas fyra dagar senare på ett sjukhus tolv mil bort. Var Edvard har befunnit sig under tiden, och om det verkligen var en slump att hans föräldrar klev på en kvarglömd mina från första världskriget, förblir en gåta. Edvard växer upp hos sin fåordige farfar på en potatisgård på norska landsbygden. Och det är när hans farfar dör i början på 90-talet, och det oväntat dyker upp en vackert snidad träkista från en släkting som Edvards tillvaro vänds upp och ner. Han beger sig ut i den stora världen för att finna svar på sitt livs frågor. Sökandet leder honom till Shetlandsöarna och tillbaka till Frankrike, där han tvingas gräva i de mörkaste hörnen av sin familjs historia. En historia som är nära sammanvävd med de stora tragedierna i Europa under 1900-talet. Romanen fick det prestigefulla norska Bokhandlerprisen 2014.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,40 MB

FILNAMN: Simma med de drunknade.pdf

ISBN: 9789146229728

FÖRFATTARE: Lars Mytting

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Simma med de drunknade | Läsecirkeln

Norrmannen Lars Mytting fick sitt stora genombrott som författare med en fackbok om ved. Sedan dess har han skrivit två romaner. "Systerklockorna" är hans senaste. Lars Mytting är en författare jag inte upptäckt förrän i år. Under februari sträckläste jag hans bok om ved, och snart därpå även romanen "Simma med de drunknade".

Recension av Systerklockorna, Lars Mytting: Förändring på ...

Simma med de drunknade av Lars Mytting Håkan Liljemärker Lotta Eklund ( E-media, E-bok, EPUB ) 2015, Svenska, För vuxna Lars Mytting, författaren till succéboken Ved, har skrivit en spännande och underhållande släktkrönika om en föräldralös bondpojke som beger sig ut i världen för att finna sina rötter.

RELATERADE BÖCKER