Simma med de drunknade

Simma med de drunknade är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Lars Mytting. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Simma med de drunknade online.

Rsfoodservice.se Simma med de drunknade Image

Lars Mytting, författaren till succéboken Ved, har skrivit en spännande och underhållande släktkrönika om en föräldralös bondpojke som beger sig ut i världen för att finna sina rötter. Hösten 1971 hittas ett norskt-franskt par döda i Frankrike. Deras tre år gamla son Edvard är spårlöst försvunnen men hittas fyra dagar senare på ett sjukhus tolv mil bort. Var Edvard har befunnit sig under tiden, och om det verkligen var en slump att hans föräldrar klev på en kvarglömd mina från första världskriget, förblir en gåta. Edvard växer upp hos sin fåordige farfar på en potatisgård på norska landsbygden. Och det är när hans farfar dör i början på 90-talet, och det oväntat dyker upp en vackert snidad träkista från en släkting som Edvards tillvaro vänds upp och ner. Han beger sig ut i den stora världen för att finna svar på sitt livs frågor. Sökandet leder honom till Shetlandsöarna och tillbaka till Frankrike, där han tvingas gräva i de mörkaste hörnen av sin familjs historia. En historia som är nära sammanvävd med de stora tragedierna i Europa under 1900-talet. Romanen fick det prestigefulla norska Bokhandlerprisen 2014.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,14 MB

FILNAMN: Simma med de drunknade.pdf

ISBN: 9789146229728

FÖRFATTARE: Lars Mytting

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Simma med de drunknade | Stockholms Stadsbibliotek

Simma med de drunknade Edvard har vuxit upp med sin farfar Sverre på en gård i Norge. Deras liv har varit den lilla platsen där: fåren och potatisen, och ibland människorna i byn nedanför fjället, och det alltid kvarvarande pratet om hur farfar Sverre deltog i kriget på fel sida.

Lars Mytting | Simma med de drunknade | Göteborgs-Posten ...

Pris: 59 kr. pocket, 2016. Skickas om 1 vardag. Köp boken Simma med de drunknade av Lars Mytting (ISBN 9789175035284) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris

RELATERADE BÖCKER