Modern tysk grammatik Övningsbok 2 med Facit

Modern tysk grammatik Övningsbok 2 med Facit är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Kerstin Rydén,Ingemar Wengse. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Modern tysk grammatik Övningsbok 2 med Facit online.

Rsfoodservice.se Modern tysk grammatik Övningsbok 2 med Facit Image

Modern tysk grammatik är i första hand avsedd för gymnasieskolan, men kan användas på såväl lägre som högre stadier och för självstudier. Framställningen är kontrastiv och stoffet är strukturerat efter svårighetsgrad. Läs mer De flesta avsnitten inleds med en resonerande förklaring. Alla exempel är översatta till svenska. I denna upplaga har en del regler och grammatiska resonemang formulerats om för att de ska bli tydligare och ett antal exempel har bytts ut. Böjningsmönster och uppställningar har fått en tydligare utformning. Paragrafindelningen är densamma som tidigare, men inom en del paragrafer har tillägg och omstruktureringar gjorts. Grammatiken är anpassad till den tyska stavningsreformen. Övningsböcker Övningsbok 1 övar och förstärker viktiga moment i Modern tysk grammatik men kan användas även till andra grammatikor. Övningarna är ordnade efter svårighetsgrad och avslutas normalt med några meningar att översätta från svenska till tyska. Övningsbok 2 repeterar och utvidgar stoffet i Övningsbok 1. De flesta övningar behandlar dock nya moment som t.ex. passiv, infinitiv och konjunktiv. Övningarna är blandade med ökad svårighetsgrad.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,29 MB

FILNAMN: Modern tysk grammatik Övningsbok 2 med Facit.pdf

ISBN: 9789121179888

FÖRFATTARE: Kerstin Rydén,Ingemar Wengse

LADDA NER
LÄSA ONLINE

modern tysk grammatik | Adlibris

Pris: 183 kr. häftad, 2001. Skickas inom 2-5 vardagar. Köp boken Modern tysk grammatik Övningsbok 2 med Facit av Kerstin Rydén, Ingemar Wengse (ISBN 9789121179888) hos Adlibris. Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris

Modern tysk grammatik Övningsbok 2 med Facit - Kerstin ...

Övningsböcker Övningsbok 1 övar och förstärker viktiga moment i Modern tysk grammatik men kan användas även till andra grammatikor. Övningarna är ordnade efter svårighetsgrad och avslutas normalt med några meningar att översätta från svenska till tyska. Övningsbok 2 repeterar och utvidgar stoffet i Övningsbok 1.

RELATERADE BÖCKER