Du är aldrig ensam : hur jag kom vidare i livet när min partner dog

Du är aldrig ensam : hur jag kom vidare i livet när min partner dog-boken skrevs 2013-06-04 av författaren Birgitta Björling. Du kan läsa Du är aldrig ensam : hur jag kom vidare i livet när min partner dog-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Birgitta Björling.

Rsfoodservice.se Du är aldrig ensam : hur jag kom vidare i livet när min partner dog Image

Efter elva år tillsammans köper Micke och jag vårt första gemensamma hus, ett torp som vi älskar. Då slår Mickes sjukdom till och tre år senare är han död. I boken får läsaren följa den svåra och förtvivlade tiden fram till hans död, en tid som också präglas av mycket glädje och liv. Läsaren får också följa mig i min sorg. Jag sörjer inte bara Micke utan även många andra nära och kära som liksom han gått bort i cancer. Under min mans sjukdomstid blir jag allt mer medveten om min medialitet. Jag börjar ta den på allvar och utbildar mig till bland annat trancehealer. Efter ett helt yrkesliv som fast anställd säger jag upp mig och startar eget. I boken beskriver jag vad vi kan göra för att börja lyssna på vårt inre och gå våra själar till mötes. Hur vi väljer att inte vara offer utan istället utvecklas av livserfarenheterna och förstår vidden av att vi själva ansvarar för våra liv. Jag använder mig själv som exempel i sökandet efter mitt sanna jag och kärleken.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,88 MB

FILNAMN: Du är aldrig ensam : hur jag kom vidare i livet när min partner dog.pdf

ISBN: 9789174379747

FÖRFATTARE: Birgitta Björling

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Du är aldrig ensam | Adlibris

På Mind Forum kan du prata om livet precis som det är. Inga känslor eller tillstånd är för små: Depression, Ångest, Stress, Hopplöshet, Ensamhet, Skam, etc.

Mind Forum - Prata om livet precis som det är

Du är aldrig ensam : hur jag kom vidare i livet när min partner dog är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Birgitta Björling. På vår hemsida dagensintegration.se kan du läsa boken Du är aldrig ensam : hur jag kom vidare i livet när min partner dog online.

RELATERADE BÖCKER