Gråräven

Gråräven är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Lars Rambe. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Gråräven online.

Rsfoodservice.se Gråräven Image

När Fredrik Gransjö träffar Tord Bengtsson på det lokala fiket förstår han att den gamle Expressen-reportern har något på gång. När en ung kvinna hittas drunknad vid en brygga på Tosterön nedanför det gamla mentalsjukhuset dras Fredrik in i ett fall som bär på minnen och spår av människor och händelser som han alltför väl känner igen. Ett nyckfullt infall ger honom information som inte är bara uppseendeväckande utan också farlig för honom själv.Som en extra bonus bjuds läsaren på novellen Den vackra kullan kommer inte igen, som anknyter till hans senaste succé Kvinnorna i sjön, en psykologisk thriller som utspelar sig i Nacka, samt ett utdrag ur Solens sista strålar, den tredje och fristående delen i Strängnässerien, som kommer våren 2015.Lars Rambe är författare till deckarna i Strängnässerien, de internationella bästsäljarna Spåren på bryggan samt Skuggans spel.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,52 MB

FILNAMN: Gråräven.pdf

ISBN: 9789175579467

FÖRFATTARE: Lars Rambe

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Gråräven - samlingsvolym (E-bok, 2014) • Se priser (2 ...

2018, MP3 cd-skiva. Köp boken Gråräven hos oss!

Gråräv på svenska | SV,EN lexikon | Synonymer

Utseende. Gråräven har grå rygg med gulbruna sidor, extremiteter och hals. Buken är vit. På ryggen finns en svart remsa och även svansens spets är svart. [3] Kroppen (huvud och bål) är 83 till 110 cm lång och svanslängden är 28 till 44 cm. Mankhöjden är 30 till 40 cm och vikten varierar mellan 2,0 och 5,5 kilo. Hanen är i allmänhet större än honan.

RELATERADE BÖCKER