Den tredje mannen

Den tredje mannen-boken skrevs 2015-09-10 av författaren Ulf Broberg. Du kan läsa Den tredje mannen-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Ulf Broberg.

Rsfoodservice.se Den tredje mannen Image

Ny kriminalromanserie om Kenneth Klintman vid Uppsalapolisens rotel för grova brott av Ulf Broberg.Så sträcker han sig över mot baksätet och tar tag i jaktgeväret som ligger där och väntar. Ett dubbelpipigt hagelgevär, som han är helt säker på kommer att göra jobbet perfekt. Utan att tveka bryter han isär vapnet och laddar det med två röda hagelpatroner från kavajfickan. Han slår ihop det, drar upp de båda hanarna och bössan är skjutklar. Så vänder han den med visst besvär så att kolven hamnar neråt, mot golvet, mellan knäna. På det sättet hamnar båda piporna under hakan, mot halsen. Han får sträcka ordentligt på nacken och det är bara med stor ansträngning som han i den positionen når med fingrarna ner till avtryckaren.När trafikpolisen hittar en man som tagit sitt liv i en bil, nära Östhammar i Norduppland, är det trots allt ett rutinärende. Det rör sig om ett uppenbart självmord och skulle nog inte bli så mycket mer utrett om det inte vore för kuvertet i vindrutan. Det är adresserat till kriminalkommissarie Stig Edqvist på Palmeutredningen.Kenneth Klintman och hans kollega Lisa Norén öppnar brevet och vet inte att de därmed startar en karusell av våld och förvecklingar, som ska ta dem över stora delar av Mellansverige och ge dem insikter i en skuggvärld de inte visste fanns och helst inte hade velat veta något om.Ulf Broberg är författare och frilansjournalist med ett tiotal böcker bakom sig. Han har en lång erfarenhet som radiojournalist på Radio Uppland och senare Sveriges Radios Sändningsledning i Stockholm. Under tretton år arbetade Ulf med ansvar för att information snabbt kom in till SR vid händelser, olyckor och samhällsstörningar. Den 30 juni 2007 var sista arbetsdagen på SR, därefter jobbar Ulf i flera olika egna verksamheter. 

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,44 MB

FILNAMN: Den tredje mannen.pdf

ISBN: 9789187043567

FÖRFATTARE: Ulf Broberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Filmaffisch "Den tredje mannen" original 1949 7 ...

Tomas Nilsson: Den tredje mannen. 16 oktober 1968. En 200-metersfinal i ett Olympiskt spel som kom att handla om att stå upp för sin tro.

Filmaffisch "Den tredje mannen" original 1949 7 ...

"Den tredje mannen" utspelar sig år 1948 i efterkrigstidens Wien i Österrike. Staden är fortfarande uppdelad i ockupationszoner av de fyra segrarmakterna USA, Storbritannien, Frankrike och Sovjetunionen. Stora delar av centrum är sönderbombade och svarta börs-handeln härskar.

RELATERADE BÖCKER