Satir och polemik

Satir och polemik är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Henrik Bernhard Palmær. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Satir och polemik online.

Rsfoodservice.se Satir och polemik Image

"Jag låg och sov och jag drömde. Nu bör herrskapet veta, att jag sover på tagelmadrass; och därav kommer förmodligen, att mina drömmar hava någon anstrykning av häst; de liksom gnägga och sparka bakut. Så länge jag var barn och sov i dunbädd, voro mina drömmar så oskyldiga och menlösa; de hade då anstrykning av fjäderfä." (ur Yttersta domen i Kråkvinkel) Satir och polemik gavs ut första gången 1954, långt efter författarens död. Henrik Bernhard Palmær (1801-1854), var en svensk författare, satiriker, tidningsman, riksdagsman och grundare av Östgöta Correspondenten.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,73 MB

FILNAMN: Satir och polemik.pdf

ISBN: 9789146226840

FÖRFATTARE: Henrik Bernhard Palmær

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Jens Ganman Satir om svensk politik och dess värdegrund ...

- När politiker gör kraftiga utspel och sedan svarar på kritiken med "det är satir, det får man tåla" blir det problematiskt. Vi får till slut ett samtalsklimat som handlar om att skada ...

Jullovsförbud var satir - politiker tvingas avgå

Satir och polemik (E-bok, 2015) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 2 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu!

RELATERADE BÖCKER