Ranish Tweed

Vill du läsa Ranish Tweed pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren May Peter. Att läsa Ranish Tweed online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Ranish Tweed Image

FRISTÅENDE THRILLER AV FÖRFATTAREN TILL LEWIS-TRILOGIN Nominerad till en CWA Dagger In The Library Award»Peter May är en författare jag skulle följa till världens ände.« Marilyn Stasio, The New York TimesNiamh och Ruairidh Macfarlane har varit ett par i över tio år och äger tillsammans det exklusiva väveriföretaget Ranish Tweed. På en affärsresa till Paris, där de ska göra marknadsföra sina tyger, upptäcker Niamh först att Ruairidh har en affär, och blir sedan vittne till hur han och hans älskarinna dödas av en bilbomb. Förtvivlad återvänder Niamh till Yttre Hebriderna och till den avlägsna klipptopp som varit deras gemensamma hem. Hon ser tillbaka på sitt liv med Ruairidh och försöker desperat komma på vem som skulle kunna ha velat se honom död. Den franska polisen, som till en början misstänkt terrorism, har nu skickat kriminalaren Sylvie Braque efter sin huvudmisstänkta: Niamh själv. De båda kvinnorna dras under utredningen allt närmare varandra och mot en dödlig, hänsynslös fiende.PETER MAY [f. 1951] är en flerfaldigt prisbelönt skotsk romanförfattare, bosatt i Frankrike, vars böcker sålt i över 4 miljoner exemplar. Hans Lewis-trilogi om Edinburgh-polisen Fin Macleod har hyllats av kritikerna både internationellt och i Sverige, och har vunnit en rad priser, bland annat Cezam Prix Littéraire Inter CE i Frankrike och The Barry Award för »Årets bästa kriminalroman« i USA. Ranish Tweed är hans nya thriller, som än en gång utspelar sig på det skotska höglandet.»En av mina nya favoriter. Det här är väldigt bra!« Magnus Utvik, Gomorron Sverige, SVT om Lewis-trilogin»Ranish Tweed är en rafflande thriller om kärlek och hämnd, med Yttre Hebriderna som fond. Peter May frammanar miljöer som är nästan magiska i sin otämjda skönhet.« New York Journal of Books

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,65 MB

FILNAMN: Ranish Tweed.pdf

ISBN: 9789177813514

FÖRFATTARE: May Peter

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Ranish Tweed - Böcker - CDON.COM

Niamh och Ruairidh Macfarlane har varit ett par i över tio år och äger tillsammans det exklusiva väveriföretaget Ranish Tweed. På en affärsresa till Paris, där de ska göra marknadsföra sina tyger, upptäcker Niamh först att Ruairidh har en affär, och blir sedan vittne till hur han och hans älskarinna dödas av en bilbomb.

Ranish Tweed - Pocket Shop

Tweed (flod), Scottish Borders & Northumberland; Det här är en förgreningssida, som består av en lista på olika betydelser hos artikelnamnet. Om du kom hit via en wikilänk i en annan artikel, gå gärna tillbaka dit och korrigera länken så att den pekar direkt på den sida som länken avser.

RELATERADE BÖCKER