Media, makten och nätverken: Stockholms mediemarknad i förändring

Media, makten och nätverken: Stockholms mediemarknad i förändring är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Mats Larsson. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Media, makten och nätverken: Stockholms mediemarknad i förändring online.

Rsfoodservice.se Media, makten och nätverken: Stockholms mediemarknad i förändring Image

Mediemarknaden har genomgått en genom-gripande omvandling under de senaste decennierna. Teknologisk utveckling har öppnat för nya medieformer och distributions-system och bidragit till mediemarknadens globalisering. I denna bok analyseras hur Stockholms roll som mediecentrum påverkats av denna utveckling och hur företag i Stockholmsregionen kunnat utveckla sina positioner bland annat genom internationella kontaktnät.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,86 MB

FILNAMN: Media, makten och nätverken: Stockholms mediemarknad i förändring.pdf

ISBN: 9789155498337

FÖRFATTARE: Mats Larsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Film och media | Forskning i praktiken

Han har också som mål att utmana Stockholms-medierna och att synas mer i mediedebatten. En av de viktigaste uppgifterna är att granska makten. Han nämner Kamelcentrat i Angered som ett exempel på när GP avslöjat hur våra skattemedel används på ett tveksamt sätt. En mediemarknad i förändring

S-maffian som styr Stockholm | Aftonbladet

Media Makt på REA! AlltidREA är Sveriges största REA-sajt och idag har vi 2 937 547 rabatterade produkter. Fynda Media Makt billigt här!

RELATERADE BÖCKER