Skeppsbruten i rymden

Skeppsbruten i rymden är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Rosa Qvänskog. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Skeppsbruten i rymden online.

Rsfoodservice.se Skeppsbruten i rymden Image

Des är på väg hem till jorden från internatskolan där hon varit medan hennes föräldrar arbetade på en annan planet. Något händer och Des hamnar ensam i en räddningskapsel. Till slut kommer hon till en annan planet där hon träffar varelser som både är väldigt olika henne, men samtidigt mer lika än hon tror.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,38 MB

FILNAMN: Skeppsbruten i rymden.pdf

ISBN: 9789186747985

FÖRFATTARE: Rosa Qvänskog

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Mitt fönster mot rymden - Brombergs

Myndigheter i Sverige och utomlands utvecklar därför metoder för att tidigt kunna varna för hot från rymden. Ett större hot än asteroider utgörs av mikrometeoroider som kan störa satelliter och därigenom påverka exempelvis tv-mottagning, väderleksprognoser, elförsörjning, transporter (genom GPS-systemet) och telekommunikationer.

Oskar Kroon - Böcker | Bokus bokhandel

Skeppsbruten i rymden av Rosa Qvänskog häftad, 2015, Svenska, ISBN 9789186747985. Des är på väg hem till jorden från internatskolan där hon varit medan hennes föräldrar arbetade på en annan planet. Något händer och Des hamnar ensam i en räddningskapsel. Till ...

RELATERADE BÖCKER