Skeppsbruten i rymden

Vill du läsa Skeppsbruten i rymden pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Rosa Qvänskog. Att läsa Skeppsbruten i rymden online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Skeppsbruten i rymden Image

Des är på väg hem till jorden från internatskolan där hon varit medan hennes föräldrar arbetade på en annan planet. Något händer och Des hamnar ensam i en räddningskapsel. Till slut kommer hon till en annan planet där hon träffar varelser som både är väldigt olika henne, men samtidigt mer lika än hon tror.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,78 MB

FILNAMN: Skeppsbruten i rymden.pdf

ISBN: 9789186747985

FÖRFATTARE: Rosa Qvänskog

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Bokkatalog - Selinoës värld

Ibland måste man bli kompis med sin värsta fiende för att kunna överleva. Det är läxan som Tucker försöker lära ut i det här avsnittet., där han är skeppsbruten på en måne tillsammans med någon som mest verkar vilja döda honom. Jodå, Archer och hans kumpaner är inne i ett sånt där motigt skov igen.

Objekt från rymden - Krisinformation.se

Skeppsbruten i rymden av Rosa Qvänskog häftad, 2015, Svenska, ISBN 9789186747985. Des är på väg hem till jorden från internatskolan där hon varit medan hennes föräldrar arbetade på en annan planet. Något händer och Des hamnar ensam i en räddningskapsel. Till ...

RELATERADE BÖCKER