I mormors berså : fem generationers bröd bakverk och tårtor

I mormors berså : fem generationers bröd bakverk och tårtor är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Kinna Jonsson,Märtha Jonsson. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken I mormors berså : fem generationers bröd bakverk och tårtor online.

Rsfoodservice.se I mormors berså : fem generationers bröd bakverk och tårtor Image

Idén och författare Idén kom då de gamla ärvda vaxduksböckerna föll i delar. Kinna Jonsson började dokumentera recepten, intervjuade mamma Märtha Jonsson, och boken växte fram. Tillsammans har de valt recept, bakat upp allt och skrivit texterna. Boken innehåller anekdoter och tips för att lyckas bra. Kinna har stått bakom kameran och bilder finns till nästintill alla bakverken som till större delen är tagna i trädgårdsmiljö med gamla vackra koppar, fat och textilier från egna skåp och gömmor.- Jag har velat bevara kunnandet som annars går förlorad. Kunskapen sitter ofta i händerna på den äldre generationen säger Kinna Jonsson. Det ligger också i tiden att hitta sina rötter. Att producera saker själv är exklusivt.- Intresset för småkakor växer. Det är en motvikt till de stora historier som funnits ett bra tag nu säger Märtha Jonsson. Märtha som är hushållslärare driver familjens gårdsrestaurang på Klefstad. Ofta frågar gästerna om recept och beställer bröd och kakor för att ta med sig hem. Formgivaren Formgivaren Elina Jonsson, lillasyster i familjen säger att - Boken ska kunna ligga uppslagen i köket, tåla slitage och samtidigt ge vaxduksbokskänsla. Det ska vara en behändig bok som man kan använda och lätt att bläddra i. Förlagorna var bruna, svarta eller lila. Därför har Elina valt samma material som de gamla böckerna för att behålla den genuina känslan. Boken är brun med guldtext och halvhård pärm. Inuti boken är typsnittet modernt. Det är en modern vaxduksbok.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,87 MB

FILNAMN: I mormors berså : fem generationers bröd bakverk och tårtor.pdf

ISBN: 9789197683609

FÖRFATTARE: Kinna Jonsson,Märtha Jonsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Lundabo i hjärtat: Juni

I mormors berså - Fem generationers bröd, bakverk & tårtor Kinna Jonsson och Märtha Jonsson Hårda pärmar, tryckt 2007 eller 2008 Bra skick inuti, lite slitage på omslaget. Författarhälsning på försättsbladet. OBS!! Kolla skräpposten då många mail dessvärre hamnar där. Jag sampackar om du köper flera produkter vid samma tillfälle.

I MORMORS BERSÅ - fem generationers bröd, bakverk och tårtor

I mormors skafferi ... fem generationers konservering dryck & dessert Baking book: Bakboken översatt till engelska In grandma's Arbor Five Generations Bread Pastry and Cakes. Bakbok: I den här hittar både surdegs- och sötsaksfantasten sitt lystmäte. I mormors berså fem generationers bröd bakverk och tårtor Visa mer

RELATERADE BÖCKER