Hets!: en bok om skolan

Vill du läsa Hets!: en bok om skolan pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Sven-Eric Liedman. Att läsa Hets!: en bok om skolan online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Hets!: en bok om skolan Image

Inför valet 2010 rankas skolan som den tredje viktigaste frågan enligt SIFO, och 2011 genomförs en rad nya reformer med ny betygsskala och nya läroplaner för grundskola och gymnasium. Det är omvälvande tider. Men får vi verkligen den skola vi behöver? I stället för att ge eleverna verklig kunskap ägnar sig skolan åt att mäta meningslösheter och utreda sig själv i en ständigt pågående byråkratkarusell. Den eftertraktade skolpengen öppnar vägen för hungriga skolföretag med vinst i sikte. Men när eleverna väl sitter i bänken är det ingen som riktigt vet vad de ska göra. Ska de lära sig något? Eller är de där bara för att betygsätta lärarna? I HETS! (2011) riktar Sven-Eric Liedman en stark polemisk udd mot dagens skola som han menar är ute på fel spår. Låt istället lärarna undervisa! Och låt eleverna leka sig fram till att bli kunniga och kritiskt tänkande människor, redo för ett långt yrkes-, samhälls- och privatlivs alla utmaningar.Det här är en print-on-demand-utgåva. Läs mer på www.albertbonniersforlag.se/pod

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,34 MB

FILNAMN: Hets!: en bok om skolan.pdf

ISBN: 9789101002892

FÖRFATTARE: Sven-Eric Liedman

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Boktipset - Hets!: En bok om skolan

Hets!: en bok om skolan En bok om skolan Sven-Eric Liedman Köp boken Beställ recensionsexemplar. E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt.

bernur: Hets! En bok om skolan, Sven-Eric Liedman

Idéhistorikerna Sven-Eric Liedman har i vår utgett sin bok om skolan och skolpolitiken, Hets!En bok om skolan, där han bidrar med några väl valda ord. Det bästa med hans bok är att här får vi äntligen någon som talar klarspråk: annars behäftas skoldebatten av idel floskler och tomma fraser.

RELATERADE BÖCKER