Plagiat och tolkningar

Plagiat och tolkningar är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Cortázar Julio. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Plagiat och tolkningar online.

Rsfoodservice.se Plagiat och tolkningar Image

Plagiat och tolkningar [Plagios y Traducciones] är en samling noveller av Julio Cortázar, postumt utgivna i boken Den andra stranden [La otra orilla, 1995] av författarens kvarlåtenskapsförvaltare, kritikern Saúl Yurkevich. Fem fantastiska noveller som Cortázar skrev som ung, före genombrottet. I svensk översättning av Karin Sjöstrand. Julio Cortázar [1914?1984] är den mest berömde argentinske författaren vid sidan av Jorge Luis Borges. Hör till den generation latinamerikanska författare som kallats el boom (med peruanen Mario Vargas Llosa, colombianen Gabriel García Marquez och mexikanen Carlos Fuentes). Bland dessa var Cortázar den mest experimentelle, inte minst genom romanen Hoppa hage. Han var också gruppens obestridde mästare i novellgenren.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,77 MB

FILNAMN: Plagiat och tolkningar.pdf

ISBN: 9789176457153

FÖRFATTARE: Cortázar Julio

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Förebygga fusk och plagiering - Skolverket

Var kritisk i din tolkning av källor så du inte själv blir missledd. ... Lär dig ännu mer om referenshantering och plagiat via antiplagieringsguiden REFERO. Mer hjälp. Prefekterna på institutionerna ansvarar för att du ska få information i fråga om användning av textmaterial.

Citat, fusk och plagiat - Kulturgeografiska institutionen ...

Grundkursen Tolkning i offentlig sektor I och fortsättningskursen Tolkning i offentlig sektor II ges av Stockholms universitet, men träffarna äger rum i Lund. Med start vt 2020 ges fortsättningskursen med tolkning från två olika språk: arabiska och somaliska.

RELATERADE BÖCKER