Picknick vid St Paul's

Picknick vid St Paul's är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Maeve Binchy. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Picknick vid St Paul's online.

Rsfoodservice.se Picknick vid St Paul's Image

Maeve Binchy var en enastående produktiv författare, som när hon inte skrev på någon roman, pjäs eller artikel gärna lämnade ett bidrag till en tidning eller tidskrift i form av en nyskriven novell. Obotligt intresserad av den mänskliga naturen utnyttjade hon alla tillfällen till att iaktta dess skiftningar. Ingenstans saknas det spänning, ingen är tråkig, har hon sagt. I detta urval om fyrtiotalet noveller får vi bl.a. stifta bekantskap med Georgia Hall, kvinnan som har allt, framgång, utseende och berömmelse, men som blivit en karikatyr på sig själv. Och Eileen som flyttar till Glasgow för att komma bort från alla hopplösa karlar. Vi får möta Deirdre, som till varje pris försöker förmå sin väninna Maggie att avstå från giftermålet med en i hennes ögon olämplig man. Och så har vi Audrey, katten som minsann vet hur hon ska gå till väga för att hitta ett nytt hem när hennes ägare dör. Alla framstår de som människor av kött och blod med sina fel och brister och vi läsare ler igenkännande åt deras beteenden.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,52 MB

FILNAMN: Picknick vid St Paul's.pdf

ISBN: 9789113095042

FÖRFATTARE: Maeve Binchy

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Picknick vid St Paul's - E-bok - Maeve Binchy - Storytel

Mer information om Picknick vid St Paul's; Relaterad information; Du behöver vara inloggad samt ha ett lånekort i Nacka Bibliotek för att reservera denna titel. Logga in för att göra din reservation. Reservera Utförlig information. Utförlig titel: Picknick vid St Paul's, Maeve Binchy ...

Picknick vid St Paul's | Stockholms Stadsbibliotek

Pris: 139 kr. Ljudbok, 2019. Laddas ned direkt. Köp Picknick vid St Paul's av Maeve Binchy på Bokus.com.

RELATERADE BÖCKER